Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Visgraatvloer leggen

Het leggen van een visgraatvloer is een klus die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Daarom hebben we een team van leggers ingehuurd die professioneel een visgraat vloer voor u kunnen leggen. Deze leggers hebben veel ervaring en verstand van het leggen van vloeren. Om u daar van te verzekeren bieden wij ook 1 jaar leg garantie op onze vloeren.

De eerste stap van het leggen van een visgraat vloer

is het kijken naar de grond, of deze vlak is en geen beschadigingen heeft. Het leggen van een vloer moet namelijk altijd op een zo’n vlak mogelijk oppervlak worden gedaan. Daarna komt het leggen van de ondervloer. De ondervloer zorgt ervoor dat er geen vocht bij de visgraatvloer kan komen. Een visgraat vloer verlijm je meestal. Daarom word nog een tussenvloer over de ondervloer geplaatst. Dit is vaak een MDF plaat. Hierop verlijm je de houten stroken die tegen elkaar aan worden gelegd in een bepaald motief.

Het visgraat patroon bestaat al heel lang

en werd voor het eerst in Nederland gebruikt tijdens de gouden eeuw om te laten zien dat je rijk was. Een visgraatvloer was toen die tijd namelijk erg duur. Tegenwoordig is dat bij ons niet meer zo. De kwaliteit en klassieke uitstraling is behouden. Een visgraatvloer is weer helemaal van deze tijd en past in elk interieur van landelijk tot modern.

Visgraatvloer leggen

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!