Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Vloeren Amsterdam

Wanneer u een vloer zoekt in  Amsterdam dan bent u welkom bij Beboparket. Wij leveren en leggen vloeren in heel Nederland, ook in Amsterdam. Een paar dagen geleden mochten we de heer Patrick Stoof begroeten in onze zaak in Vriezenveen. Patrick Stoof bekend van de TV reclame van Telfort waar hij het altijd heeft om van een kwartje naar een dubbeltje te gaan. Patrick , erg prijsbewust zoals u welbekend heeft na zoeken in kranten en op google Beboparket uit Vriezenveen gevonden wat hij zocht en ging hij van een dubbeltje naar een euro en heeft na een rit van meer dan een uur de vloer uitgezocht bij Beboparket

Laminaat, PVC, houten vloeren, Tegel vloeren Bebo Parket

Goedkope vloeren

U zult zich afvragen waarom iemand als Patrick helemaal vanuit Amsterdam naar Vriezenveen gaat om een vloer uit te zoeken, hij verteld er het volgende over. Gerard Otten van Beboparket heeft hem een hele goede parketvloer verkocht. Waarna hij meegaat naar onze andere winkel en de kleurfabriek om er een mooie kleur uit te zoeken op zijn net gekochte parketvloer. “Onderweg naar de fabriek om de kleur uit te zoeken vragen medewerkers of ze met Patrick op de foto mogen” geen probleem zegt hij en vervolgens op naar de kleur fabriek aan de andere kant van Vriezenveen.

Bebo vloeren

Veel keus in Vriezenveen

Aan de andere kant van Vriezenveen is Patrick nog in onze meubelwinkel geweest waar we PVC-vloeren en meubels verkopen, ook hier gaat deze enthousiaste man met al het personeel van Bebovloeren op de foto. Hier bewonderd hij ook de collectie van ons meubelmerk genaamd Make6 en is onder de indruk van wat we hier allemaal verkopen

Laminaat, PVC, houten vloeren, Tegel vloeren Bebo Parket

“Van goud en marmer op de vloer naar shoppen bij de grootste en goedkoopste vloerenboer!”

Patrick Stoof bedankt voor het mooie filmpje dat je gemaakt hebt we hopen dat je veel plezier hebt van deze kwaliteitsvloer, en maak vooral veel positieve reclame voor ons. En wanneer u nog eens een laminaatvloer nodig heeft voor boven in de slaapkamers kom bij ons langs.

Laminaat vanaf €0.48 pm2
Houten vloer vanaf €5.98 pm2
Lamelparket eiken vanaf €14.98 pm2

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!