Vloeren importeur

Hallo allemaal. Mijn naam is Jason de Jonge. Ik ben 42 jaar oud en ik ben ondernemer in vloeren. Mijn hobby’s zijn zingen en fietsen. Ik heb een vrouw die ook erg van zingen houd en een dochtertje van 9 die ook bezig is met muziek. We zijn dus echt een muzikale familie. Ik hou naast mijn hobby’s en mijn familie ook heel erg van mijn werk.

7 jaar geleden heb ik besloten om een bedrijf op te richten die vloeren importeert. Aan het begin liep het niet en ik heb er zelfs aan gedacht om er mee te stoppen. Ik ben echt blij dat ik dat uiteindelijk niet ben gestopt. Het bedrijf loopt nu namelijk als een trein. Het gaat steeds beter. Van een eenmanszaak naar een financieel gezond bedrijf met 16 medewerkers. Ik ben dan ook trots om te zeggen dat ik een vloeren importeur ben.

Vloeren importeur houten vloeren

We importeren voornamelijk houten vloeren. Vloeren importeren is in mijn opzicht echt slim. In het buitenland kunnen vloeren voor veel lagere productiekosten worden geproduceerd en hebben de mensen er ook meer verstand van. Ik wil wel altijd weten hoe het gaat met de mensen die mijn vloeren maken en ik zorg ervoor dat ze eerlijke lonen krijgen. Ik ga een keer per twee maand naar deze productiegebieden.

Wij importeren uit: Aziatische landen en landen uit Afrika. In 2009 heb ik een project opgestart samen met 2 andere importeurs uit deze gebieden. Dit project gaat over de arbeidsomstandigheden van de productiemedewerkers en het zorgen voor eerlijke lonen.

Vloeren importeur

Vloeren importeur

Vloeren importeur