Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Bosveld uit Maastricht

Via internet kwam ik bij Bebo Parket terecht. Ze bieden mooie laminaat prijzen aan op de website. Eerst kon ik het bijna niet geloven; laminaat voor maar 1 tot 5 euro. Voor deze actie wou ik dan toch echt wel de rit naar Vriezenveen maken! Eenmaal bij Bebo Parket aangekomen werd ik overspoeld door het grote aanbod aan laminaat en houten vloeren. Uiteindelijk heb ik niet gekozen voor de laminaat aanbieding onder de 5 euro, maar voor een mooiere laminaat vloer. Ik ben erg tevreden met het laminaat. De laminaat vloer is van goede kwaliteit en dit alles voor een leuke prijs. In de showroom zijn we ook netjes geholpen door de verkoopmedewerkers. Kortom de rit vanuit Maastricht was het helemaal waard!

Goedkope houten vloeren

Bent u op zoek naar een goedkope vloer dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen alle soorten vloeren tegen scherpe prijzen.

Houten vloeren van eikenhout en ook grenen vloeren hebben we in de aanbieding. De houten vloeren kunnen we in elke gewenste kleur voor u behandelen, denk daarbij aan een verouderde vloer of een geborstelde vloer. Het verouderen van de vloer doen we allemaal in eigen beheer net als de houten vloeren borstelen.

Laminaat vloeren

Laminaat is de meest populaire vloer van dit moment. Met de luxe uitstraling van het laminaat bent u verzekerd van een mooie vloer die een levenlang meegaat. Laminaat is makkelijk schoon te houden en door iedereen met twee rechterhanden te leggen. Laminaat is een goedkope en goede oplossing voor een vloer die een hele lange tijd mee moet gaan. We hebben V-Groef laminaat en vlakke laminaatvloeren.

Lamelparket

Lamelparket leveren we ook in heel Nederland en we hebben hiervoor de laagste prijs we kunnen altijd goedkope lamelparket leveren. Lamelparket met een eiken toplaag gaat langer mee dan een massief houten vloer. Lamelparket het gemak van een ijzersterke vloer met de uitstraling van echt hout omdat de top ook echt eiken is.

Bezorgen vloeren

We bezorgen in heel Nederland binnen 24 uur alle soorten vloeren aan huis en we hebben eigen leggers die in heel Nederland de vloeren leggen zowel laminaatvloeren als houten vloeren en lamelparket, we kunnen de vloeren zwevend leggen en vast verlijmen met een lijm die gegarandeerd niet meer los laat.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!