Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Vloeren Outlet Gelderland

Een nieuwe vloer uitzoeken is hartstikke leuk, alleen zo jammer dat u ervoor moet betalen! Bij de Vloeren Outlet in Gelderland heeft u nauwelijks het gevoel dat u voor uw nieuwe vloer betaalt, zo goedkoop zijn onze vloeren. Dat is natuurlijk een erg lekker gevoel. U hoeft zich geen enkel moment druk te maken over de prijs en daarmee worden veel meer vloeren, die voorheen slechts een droom waren, nu een mogelijkheid! Shop nu uw nieuwe vloer voor een geweldig lage outletprijs.

Nieuwe vloer voor outletprijs

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn; een spiksplinternieuwe vloer voor een supervoordelige prijs. Toch is het echt zo. Bekijkt u maar eens het aanbod op onze website en overtuig uzelf. Dat hoeven wij niet te doen: dat doen de prijzen wel voor ons. Het zijn geen tweedehands vloeren en ook geen beschadigde vloeren, u kunt echt een nieuwe vloer kopen voor een outletprijs bij Vloeren Outlet Gelderland. De volgende vloeren kunt u bij ons voor een mooie prijs scoren:

  • Houten vloeren
  • Laminaatvloeren
  • PVC-vloeren
  • Visgraatvloeren
  • Tegelvloeren
  • Ondervloeren

Houten vloeren outlet Gelderland

Een vloer die ademt en leeft en uw interieur een natuurlijke en authentieke uitstraling geeft: dat zijn houten vloeren. Uniek in z’n soort zult u nooit twee houten vloeren vinden die hetzelfde zijn. Bij Vloeren Outlet Gelderland vindt u diverse soorten houten vloeren, van rustiek tot modern. Weet u al welke houten vloer u graag in huis zou willen hebben? Bekijk het aanbod houten vloeren van Vloeren Outlet Gelderland.

Laminaatvloeren outlet Gelderland

Een voordelige vloer met vele gemakken en de uitstraling van een houten vloer. Met laminaat kunt u alle kanten op voor een lage prijs. De laminaatvloeren die u bij Vloeren Outlet Gelderland vindt zijn nergens goedkoper. Bovendien is laminaat gemakkelijk zelf te leggen, daarmee bespaart u ook weer op de legservice. Goedkoper dan dit wordt het niet!

PVC-vloeren outlet Gelderland

Als u uw oog heeft laten vallen op een PVC-vloer, dan maakt u een verstandige keuze. Een PVC-vloer gaat namelijk een leven lang mee. Ze zijn zo ontworpen dat u niet alleen weinig onderhoud hoeft te plegen aan de vloer, ook zijn ze waterdicht en slijt- en krasvast. Bovendien kunnen PVC-vloeren ook in een prachtig visgraatpatroon worden gelegd. Bij Vloeren Outlet Gelderland vindt u PVC-vloeren voor een zacht prijsje. U geniet dus tientallen jaren van een geweldige kwaliteit vloer voor een zeer voordelig bedrag!

Visgraatvloeren outlet Gelderland

Het visgraatpatroon bestaat al sinds de 15e is en is nog steeds niet uit de mode. Het staat heel luxe en klassiek, veel interieurs met allerlei soorten stijlen hebben een visgraatvloer. Ook u kunt nu een prachtige visgraatvloer laten leggen voor een ongekende lage prijs. Laat uw interieur weer stralen, voor de prijs hoeft u niet achter het net te vissen!

Tegel outlet Gelderland

Zoekt u een set nieuwe tegels voor uw woning? We hebben allerlei vloeren in de outlet, dus ook tegels. Of u nu een grote partij of een kleine hoeveelheid tegels in de outlet zoekt, bij ons bent u aan het goede adres. Shop nu tegels voor een lage prijs bij Vloeren Outlet Gelderland!

Ondervloeren outlet Gelderland

Geen nieuwe vloer zonder een goede ondervloer! Voor veel vloeren is het essentieel om een geschikte ondervloer te gebruiken. Natuurlijk kunnen we u ook hierbij helpen. Twijfelt u over de juiste ondervloer? We staan altijd voor u klaar voor vrijblijvend advies of meer informatie.

Shop nu uw nieuwe vloer bij Vloeren Outlet Gelderland!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!