Vloeren veiler

Hallo ik ben Peter Oude-Munnink en ben een veilingmeester. Misschien denk je bij een veiling aan Antiek of dure items. Dat is ook vaak zo, maar in mijn geval niet. Ik ben namelijk Vloeren veiler! Vier jaar geleden heb ik een half jaar lang Amerika rond gereisd. Ik heb daar veel mooie en leuke dingen gezien. Toen ik een veiling zag dacht ik, waarom hebben wij dit in Nederland niet? Het is een leuk uitstapje voor de familie en het is nog eens wat anders dan langs gaan in een normale winkel.

Vloeren veiler Peter

Laat ik mij eerst even verder voorstellen. ik ben dus Peter Oude-Munnink en ben 32 jaar. Ik woon samen met mijn vriendin in Amsterdam. We hebben een tijdje geleden een grachtenpand gekocht midden in het centrum. Mijn veilinghuis is op loopafstand. Ik heb dus een pand kunnen bevestigen midden in het centrum. Dit is heel erg prettig omdat mensen dan sneller naar binnen lopen en je hebt voordeel van de drukte van Amsterdam.

Team vloerenveilers

Ik en mijn team veilen dus geen gewone items die je op een veiling zou verwachten maar vloeren. Ik heb gekozen voor dit product omdat ik zelf altijd een vloer zocht voor in mijn huis. Ik wou niet teveel betalen maar toch kwaliteit zoals de meeste consumenten in Nederland. Ik kon weinig vinden op internet. Door vloeren nu verstandig in te kopen kan ik ze voor een lage minimumprijs aanbieden op de veiling. Ik koop vloeren in met een inkoopcombinatie. Door samen met andere bedrijven in te kopen kan ik de prijs dus laag houden. Doordat de mensen tegen elkaar op bieden hou ik mijn winst als nog.

Vloeren veiler

Vloeren veiler

Vloeren veiler