Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Vloeren veiler

Hallo ik ben Peter Oude-Munnink en ben een veilingmeester. Misschien denk je bij een veiling aan Antiek of dure items. Dat is ook vaak zo, maar in mijn geval niet. Ik ben namelijk Vloeren veiler! Vier jaar geleden heb ik een half jaar lang Amerika rond gereisd. Ik heb daar veel mooie en leuke dingen gezien. Toen ik een veiling zag dacht ik, waarom hebben wij dit in Nederland niet? Het is een leuk uitstapje voor de familie en het is nog eens wat anders dan langs gaan in een normale winkel.

Vloeren veiler Peter

Laat ik mij eerst even verder voorstellen. ik ben dus Peter Oude-Munnink en ben 32 jaar. Ik woon samen met mijn vriendin in Amsterdam. We hebben een tijdje geleden een grachtenpand gekocht midden in het centrum. Mijn veilinghuis is op loopafstand. Ik heb dus een pand kunnen bevestigen midden in het centrum. Dit is heel erg prettig omdat mensen dan sneller naar binnen lopen en je hebt voordeel van de drukte van Amsterdam.

Team vloerenveilers

Ik en mijn team veilen dus geen gewone items die je op een veiling zou verwachten maar vloeren. Ik heb gekozen voor dit product omdat ik zelf altijd een vloer zocht voor in mijn huis. Ik wou niet teveel betalen maar toch kwaliteit zoals de meeste consumenten in Nederland. Ik kon weinig vinden op internet. Door vloeren nu verstandig in te kopen kan ik ze voor een lage minimumprijs aanbieden op de veiling. Ik koop vloeren in met een inkoopcombinatie. Door samen met andere bedrijven in te kopen kan ik de prijs dus laag houden. Doordat de mensen tegen elkaar op bieden hou ik mijn winst als nog.

Vloeren veiler

Nieuwegein pvc vloeren

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!