Vloeren zagerij

Mijn naam is Tess Hoekstra en ik ben vloeren zager. Ja, je leest het goed vloerenzager. Mijn vader vroeger altijd een houtzagerij. Nu mijn vader is overleden heb ik de zaak overgenomen. Ik vind mijn werk echt leuk omdat je heel veel met hout kan maken. Wij zagen voornamelijk vloeren uit het hout wat we krijgen.

Mijn hobby’s naast het zagen van hout zijn hockey en dansen. Ik ben zelf 29 en ben ook nog moeder van een zoontje van 4. Mijn ex-vriend is bij me weggegaan. Van de ene op de andere dag is hij vertrokken en heeft nooit meer iets van zichzelf laten horen, maar ik laat me niet klein krijgen door zoiets.

Vloerenzagerij voor lamelparket en houten vloeren

Met het bedrijf gaat het momenteel goed. Ik heb vorige week nog 4 nieuwe mensen aangenomen en ik zie de omzet stijgen met de maand. We hebben laatst ook het assortiment uitgebreid. We zijn al een tijdje aan het nadenken hoe we andere markten kunnen benaderen. Ik zat zelf te denken aan tuinhuisjes. Wij zagen nog geen planken voor tuinhuisjes. De zomer komt er aan dat betekent dat mensen buiten willen zitten dus de vraag is er.

Misschien is het een idee om ook workshops te geven bij de zagerij. Zo kan je mensen helpen zelf mooie dingen te maken. Wij zagen zelf ook dieren uit hout. Het leren zagen uit hout is leuk om met een groep te doen als groepsuitje.

Vloeren zagerij

Vloeren zagerij

Vloeren zagerij