Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Vloeren

Keuzes maken met betrekking tot een nieuwe vloer is altijd lastig. Welke vloer wil ik. Wat is kwalitatief de beste optie. Waar moet ik aan denken bij het aanschaffen van een vloer. Bij Bebo Parket helpen wij u graag om samen met u de perfecte vloer naar uw wens uit te zoeken.

Verschillende soorten vloeren

Op het moment dat u er voor kiest een nieuwe vloer aan te schaffen is het altijd lastig om een keuze te maken. Er zijn zoveel opties als het gaat over vloeren. bijvoorbeeld Houten vloeren, laminaat vloeren, pvc vloeren , tegels, vloerbedekking , een gietvloer. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden Er zitten dan ook overal voor en nadelen aan vast.

Foto's van houten vloeren, laminaat vloeren en pvc vloeren

Keuzes maken voor een vloer

Voor dat u een vloer gaat uitzoeken zijn er een aantal dingen waar u rekening mee kunt houden en waar u het beste naar kan kijken. Namelijk:

  • Uitstraling
  • Kleur
  • Functionaliteit
  • Antislip
  • Levensduur
  • Prijs
  • Ouderhoud van de vloer

Vloeren door de jaren heen

Er zijn veel verschillen als het gaat om vloeren, een van de grote verschillen is de levensduur. Natuurlijk gaat niet elke vloer levenslang mee. Daarom is het goed om te weten wat u wilt. Heeft u bijvoorbeeld een huurwoning. Of heeft u een koopwoning, waarbij u eenmalig uw vloer wilt vervangen en daar de komende 50 jaar plezier van wilt beleven. Wij nodigen u graag uit bij Bebo Parket om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en opties. Om zo samen met u tot een perfecte keuze te komen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!