Vloerenliefhebber van de natuur

Wij als vloerenliefhebber en onze generaties na ons, willen nog lang kunnen genieten van de natuur. Het onderhouden en behouden van de bossen is daarom erg belangrijk voor een vloerenliefhebber. We kunnen bossen beschermen door te kiezen voor duurzaam hout en dat doen we als liefhebber van eiken en grenen vloeren. Zo blijven bossen ook in de toekomst beschikbaar. De bossen kunnen beveiligd worden door ze een economische functie te geven. Daarnaast is het belangrijk rekening te houden met ecologische en sociale opzichten. Zo kunnen de generaties na ons nog profiteren van de bossen.

EEN VLOERENLIEFHEBBER WERKT ECOLOGISCH AANVAARDBAAR

De houten vloeren van liefhebber BEBO PARKET  zijn uiterst duurzaam. Het hout is niet alleen duurzaam in gebruik, maar daarnaast komt het hout ook uit duurzaam beheerde bossen. Hierdoor bestaat er een mooi balans tussen de mens en de natuur. We gebruiken niet alleen hout voor onze vloeren, maar ook lijm en olie. Deze lijm is in zoverre milieu vriendelijk doordat het oplosmiddelvrij is en voldoet aan de VOS regelgeving in Nederland. VOS staat voor Vluchtige Organische Stoffen en is een regeling die gaat over het gebruik van deze stoffen. Ook werken wij met een lijmfabrikant met de groenste fabriek van Nederland. Tijdens het bouwen van de fabriek is er tot in de puntjes rekening gehouden met bestendig- en betrouwbaarheid. Alles wat geproduceerd wordt, word volledig CO2 neutraal gedaan.

Wij werken met een oliefabrikant die een voorloper is op het vlak van recyclen van materialen. Het telen van lijnzaad wordt op een duurzame manier gedaan. Het handelswaar die wordt geleverd  zijn voor het grootste deel gebaseerd op traditionele recepten en geproduceerd van natuurlijke elementen.

BEBOPARKET KEIHARD DE GROOTSTE VLOERENLIEFHEBBER VAN NEDERLAND

vloerenliefhebber

vloerenliefhebber