Vloerenprojecten


Wij zijn erg tevreden met de bijzondere vloerenprojecten die wij hebben mogen doen. We hebben verschillende opdrachten gedaan in ruimtes zoals restaurants, kantoren, winkelpanden en verscheiden steden. Met trots laten wij een verzameling van vloerenprojecten zien zodat u hier een beeld van kan krijgen.

Vanaf het begin af aan zijn wij betrokken bij de bouw om vervolgens een prachtig resultaat te behalen. Wij willen onze wetenschap en vaardigheden van vloerenprojecten  graag met u delen. Wij helpen u graag bij de keuze van houtsoort. De wensen van de klant kunnen variëren in eigenschappen, kleurstelling van het hout, de intensiteit en de hoeveelheid gebruik van de vloer. We ondersteunen het gehele traject vanaf de keuze van de vloer tot het leggen ervan. Op deze manier komen we samen tot een mooie vloer die uw leven lang mee kan gaan.

BEBO PARKET GAAT VERDER met vloerenprojecten
BEBO PARKET  is ongebonden als het gaat om grenzen. Wij leveren niet alleen binnen Nederland maar gaan ook met plezier de grens over. Hierdoor is het voor ons vaak mogelijk geweest om op de mooiste plekken onze prachtige vloeren te leveren.Dankzij de komst van internet lijken afstanden steeds minder groot te worden. Ook zijn afstanden tegenwoordig steeds makkelijker bereikbaar. Hierdoor zijn wij in staat om ook bij de mensen buiten de grens te verkeren. In verschillende landen hebben wij voor menige vloerenprojecten houten vloeren gemaakt.

vloerenprojecten

vloerenprojecten