Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Vloerenverkoper

Hallo, ik ben Emiel de Bruin. Ik kom uit Amsterdam en ben een trotse vloerenverkoper. Ik verkoop en leg vloeren door het hele land. Ik heb ook een houtzagerij en houtfabriek bij het bedrijf.

Ik zal mezelf even verder voorstellen. Ik ben dus Emiel. Ik hou heel erg van voetbal. Ik voetbal zelf in de senioren en ik train samen met een vriend een jeugd team. Ik ben 33 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in een appartement midden in het centrum van Amsterdam. We hebben appartement van mijn ouders gekregen die daar al hun hele leven woonden.

Houten vloeren is altijd al mijn passie geweest. Mijn vader heeft vroeger altijd tegels verkocht. Zo ben ik eigenlijk ook begonnen met vloeren. Ik ben gestart met een klein bedrijf in een oude loods die ik destijds huurde samen met een vriend. Het bedrijf werd steeds groter en serieuzer. Uiteindelijk konden we het echt niet meer met z’n tweeën aan wat natuurlijk een goed teken is. We hebben toen in een groot bedrijfspand geïnvesteerd en met succes. Wij zijn momenteel een van de grootste vloeren verkopers van Nederland.

We merken dat mensen tegenwoordig eerst research doen op internet en dan pas gaan kijken in de winkel. Daarom hebben wij een paar dagen geleden de website volledig vernieuwd en veel klantvriendelijker gemaakt. We hebben nu ook een aantal social media accounts aangemaakt en bestellingen kunnen nu ook online worden gedaan.

vloerenverkoper

vloerenverkoper

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!