Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Vloerenwinkel

Ik ben op zoek naar een goedkope vloerenwinkel voor een nieuwe laminaat vloer in mijne nieuwe woning hier in Amsterdam. Ik ben kort geleden verhuist vanuit het Amsterdam-noord naar Zuid. Mijn woning was te klein nu ik een tweede  kind erbij krijg. Voor een nieuwe woning heb ik natuurlijk ook een vloer nodig. Het liefst een houten vloer.

Vloerenwinkel met veel keus

Ik ben dus op zoek naar een vloerenwinkel in de buurt van Amsterdam. Als de vloerenwinkel niet in de buurt van Amsterdam moet deze wel de vloer kunnen leveren en leggen. Dit zou ik wel handig vinden. Ik heb al een beetje op internet gekeken naar houten vloeren. Een massief eiken vloer of een vloer met een visgraat patroon leken mij erg mooi en passend bij ons interieur. We houden van een landelijk interieur met veel natuurlijke objecten. Ik heb geleerd dat je veel grote accessoires moet gebruiken om het geheel mooi te maken. Zo oogt de kamer kleiner.

Vloerenwinkel die meedenkt met de klant

Een vloer is natuurlijk een belangrijk onderdeel van je interieur. Je moet goed kijken naar het materiaal wat je gaat gebruiken en de kleur van de vloer in de vloerenwinkel. Het is ook belangrijk dat je aan dingen denkt zoals onderhoud en mogelijkheden. Als je bijvoorbeeld vloerverwarming wil is dat niet bij elke vloer mogelijk. Ik zag op internet dat vloerverwarming wel kan bij een houten visgraat vloer. Er moet dan wel zorgvuldig worden gelegd en de vloer moet verlijmd zijn met lijm die elastisch is tegen en temperatuurverschil kan.

Massief eiken van de vloerenwinkel

Een massief eiken vloer lijkt me ook wel wat. Ik heb wel gelezen dat deze een stuk meer onderhoud nodig hebben. Ik zag ook dat een massief houten vloer sneller vocht opneemt en krom kan trekken. Dit heb ik natuurlijk liever niet. Als er een vloerenwinkel is die mij goed kan adviseren over de juiste vloer zou dat fijn zijn.

Vloerenwinkel met visgraatvloeren

Ik ben het meest geïnteresseerd in een visgraat vloer. Een visgraat vloer heeft een bepaald uiterlijk dat veel sfeer toevoegt aan je uiterlijk. Een visgraat vloer past ook precies bij ons interieur. Ik hoop dus dat ik een vloerenwinkel in Amsterdam kan vinden of te minste een bedrijf die door het hele land legt en bezorgt.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!