Vriezenveen

Welkom in Vriezenveen de houtstad van Nederland, de plek waar de meeste vloeren van Nederland vandaan komen. “Vriezenveen heeft het” wordt er gezegd en dat is zo, want of u nu een laminaatvloer wilt kopen of een parketvloer. We hebben het allemaal in Vriezenveen.

Vriezenveen laminaat

Wilt u laminaat kopen goedkoop en goed dan bent u welkom in de vestiging van beboparket in Vriezenveen, een klein plaatsje in Overijssel groot in vloeren en de goedkoopste van Nederland. De laminaatvloeren worden allemaal binnen 24 uur geleverd waar u ook woont in Nederland. In onze magazijnen staan onvoorstelbare voorraden van alle soorten en kleuren laminaat.

Vriezenveen houten vloeren

Ook wanneer u toe bent aan een houten vloer dan kunnen we deze in Vriezenveen voor u maken. We hebben een kleurlijn die per dag duizenden vierkante meters kant en klare vloeren produceert. Deze vloeren zijn leg klaar en hebben verder geen behandeling meer nodig. De vloeren vinden hun weg door het hele land vanuit Vriezenveen.

Vriezenveen pvc-vloeren

De pvc vloeren uit Vriezenveen zijn ook wereldberoemd, ons eigen merk www.xlfloors.com ligt op verschillende plekken in heel de wereld, van Moskou tot aan Washington overal liggen deze pvc vloeren uit Vriezenveen. Deze pvc vloer is een van de betere merken en behoort tot de top in vloerenland.

Vriezenveen visgraatvloeren

Ook de visgraatvloeren uit Vriezenveen liggen in vele huizen wanneer u eens rondkijkt op de site van www.visgraatvloer.com dan kunt u met eigen ogen zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van vloeren. We mogen zelfs voor het Hilton Hotel werken en hier ziet u het resultaat van de plasticvrije vloeren die we voor hen maken.

Vriezenveen tegelvloeren

Ook voor de tegelvloer komen de mensen naar Vriezenveen. We hebben keus uit een zeer groot assortiment vloer en wand tegels. Ook hier vind u artikelen op tegelgebied die u nergens anders vind kijk bijvoorbeeld naar de easy-kliktegels. Ze lijken op laminaat en pvc maar hebben de hardheid en levensduur van een betontegel.