Wat betekent i.c.m. ondervloer?

 

I.c.m. betekent: in combinatie met. Wij hebben wekelijks nieuwe  aanbiedingen van houten vloeren en laminaat als u er een ondervloer bij koopt krijgt u de laagste prijs. Dit zijn dus combinatie aanbiedingen. Als u een vloer zwevend wilt leggen, dan hebt u altijd een ondervloer nodig. Door te profiteren van onze combinatie aanbiedingen kunnen we u vloer en ondervloer aanbieden tegen de scherpste prijs van heel Nederland. Deze ondervloeren kunnen we u aanbieden in diverse uitvoeringen. Al onze ondervloeren zijn van goede kwaliteit. Bij elke aanlevering hebben we  een scherpe controle. Het is van groot belang als een ondervloer aan alle eisen voldoet.

Wij bieden diverse ondervloeren aan.

 

Zo hebben we standaard ondervloeren, die zijn voordelige ondervloeren die geschikt zijn voor het leggen van een laminaatvloer of een lamelparket op een betonnen ondergrond of cementvloer. Verder hebben we de bekende groene viltplaten. Deze zijn geschikt om laminaat of lamelparket op een houten ondergrond te leggen.

 

  Een woningbouwvereniging eist gebruik maat speciale ondervloer

 

die extra geluiddempend werkt. Dit zijn de TNO gecertificeerde ondervloer. Deze hebben we in twee uitvoeringen. Er is de foam met folie ondervloer, 18db geluiddempend en vochtwerend. We hebben ook de bruine viltplaten, die geschikt zijn voor het leggen op een houten ondergrond. Bij deze twee soorten leveren we het certificaat bij. Dit certificaat kunt u dan aan de bouwvereniging  laten zien.

Voor vloerverwarming hebben we ook ondervloeren

 

op voorraad. De geperforeerde ondervloer  werkt geluiddempend en laat de geleid de warmte bijzonder goed. De thermosound ondervloer heeft weer een speciaal TNO certificaat. Deze is weer extra geluiddempend maar laat de warmte wel goed door. Ook bij deze laatste ondervloer zit weer een certificaat die u aan de woningbouwvereiniging kunt overleggen.

 

Bebo parket raden we u ten sterkste af om een tapijt of vinyl als ondervloer

 

te gebruiken. In een tapijt of vinyl zit te veel veerkracht en te weinig weerstand.  Als u hier een vloer op gaat leggen loopt u de vloer op den duur weer uit elkaar, hierdoor gaat het mes en groef systeem of kliksysteem kapot. Wij geven ook geen garantie op vloeren die op een tapijt zijn gelegd. Ten tweede zit een tapijt vol met huisstofmijt , dit kan op den duur gaan stinken, als dit afgesloten wordt.