Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Wat kost grenen AA

De grenen A-kwaliteit bieden we voor €9,98m2 aan. Deze prijs is exclusief BTW. Dit is een massief grenen vloer.

De planken zijn volledig gestopt

en geschuurd. De vloeren bevatten minder noesten dan onze rustieke grenen vloeren die wij ook verkopen. De planken zijn rondom voorzien van een mes en groef verbinding. Verder vindt u aan de onderkant van de planken lengte frezingen. Dit voorkomt het kromtrekken van de planken.

Bij Bebo parket bieden we grenen A-kwaliteit

onbehandeld aan. Wij kunnen deze vloer voor u behandelen met een naturel olie of een kleur olie. Wij kunnen de vloer ook voor u beitsen. Bij het beitsen van een grenen A-kwaliteit worden de kleuren iets intensiever. Een grenen a-kwaliteit vloer kunt u ook makkelijk zelf behandelen. Onze verkopers kunnen u daarin adviseren.

Deze vloeren zijn geschikt voor de gehele woning.

Deze vloeren kunnen ook dienst doen als verdiepingsvloer. De grenen A-kwaliteit vloer geeft een warme uitstraling aan de ruimte waar deze gelegd wordt. De vloer is geschikt voor zowel een landelijke inrichting als ook een strak interieur.

De grenen A-kwaliteit wordt ook veel gebruikt om in een egale kleur te schilderen. In brocante interieurs wordt een grenen A-kwaliteit vloer vaak helemaal wilt geschilderd. Dit versterkt de uitstraling die bij deze sfeer hoort.

Grenen A-kwaliteit bieden we aan tegen de scherpe prijs van €9,98m2.

Quick Step Perspective V4 Eik Lichtgrijs Natuurvernist

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!