Wat kost grenen AA

 

De grenen A-kwaliteit bieden we voor €9,98m2 aan. Deze prijs is exclusief BTW. Dit is een massief grenen vloer.

De planken zijn volledig gestopt

 

en geschuurd. De vloeren bevatten minder noesten dan onze rustieke grenen vloeren die wij ook verkopen. De planken zijn rondom voorzien van een mes en groef verbinding. Verder vindt u aan de onderkant van de planken lengte frezingen. Dit voorkomt het kromtrekken van de planken.

Bij Bebo parket bieden we grenen A-kwaliteit

 

onbehandeld aan. Wij kunnen deze vloer voor u behandelen met een naturel olie of een kleur olie. Wij kunnen de vloer ook voor u beitsen. Bij het beitsen van een grenen A-kwaliteit worden de kleuren iets intensiever. Een grenen a-kwaliteit vloer kunt u ook makkelijk zelf behandelen. Onze verkopers kunnen u daarin adviseren.

Deze vloeren zijn geschikt voor de gehele woning.

 

Deze vloeren kunnen ook dienst doen als verdiepingsvloer. De grenen A-kwaliteit vloer  geeft een warme uitstraling aan de ruimte waar deze gelegd wordt. De vloer is geschikt voor zowel een landelijke inrichting als ook een strak interieur.

De grenen A-kwaliteit wordt ook veel gebruikt om in een egale kleur te schilderen. In brocante interieurs wordt een grenen A-kwaliteit vloer vaak helemaal wilt geschilderd. Dit versterkt de uitstraling die bij deze sfeer hoort.

Grenen A-kwaliteit bieden we aan tegen de scherpe  prijs van €9,98m2.

Quick Step Perspective V4 Eik Lichtgrijs Natuurvernist