Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Welke ondervloer heb ik nodig in een appartement?

Dat ligt aan het soort vloer wat u koopt. Ook de ondergrond waar de vloer op komt te liggen is van belang. Als er sprake is van een appartement waar u aan bepaalde waarden moet voldoen, dan hebt u ook een speciale ondervloer nodig. Voor vloerverwarming hebben we ook speciale ondervloeren op voorraad. Wij bieden o.a. een standaard ondervloer aan. Deze bestaat uit foam met een folie laag. Deze vloer is vocht werend en geluidsisolerend tot 10db. De dikte van deze ondervloer is 3mm. Deze ondervloer is geschikt om op een betonnen ondergrond te leggen.

Is uw ondergrond van hout

dan is deze ondervloer niet geschikt. Voor een houten ondergrond hebben we de bekende groene viltplaten. Deze platen zijn 7mm dik. De groene ondervloer werkt geluidswerend en egaliserend. Deze egaliserende werking is erg belangrijk. Op deze manier loopt u een vloer niet los.

Welke ondervloer heb ik nodig

Ondervloer laminaat appartement

van een bouwvereniging moet meestal een ondervloer gelegd worden die aan bepaalde normen voldoet. De zogenaamde tno gecertificeerde ondervloer. Wij verkopen een tno gecertificeerde  foam met folie ondervloer . Deze is  18db geluidsisolerend en vochtwerend. Voor een houten ondergrond hebben we hiervoor de tno gecertificeerde  bruine viltplaten. Deze ondervloer is 9mm dik. De geluidsdemping van deze ondervloer is 21db.

Verder verkopen we een rubber ondervloer. Deze ondervloer is geschikt voor zowel een houten als ook een laminaatvloer. De rubber ondervloer is de dunste uit ons assortiment, maar is wel 19db geluidswerend en dampdicht. De rubberen ondervloer is 2,5mm dik.

Twee soorten ondervloeren voor vloerverwarming

Ten eerste is er de geperforeerde  ondervloer die 10db geluidswerend is. Ook hebben we hier een tno gecertifiseerde ondervloer van. Deze thermosound ondervloer is 18db geluidswerend. Deze ondervloer is geschikt in appartementen en bovenwoningen.

Wij raden u ten zeerste af om uw oude tapijt als ondervloer te gebruiken omdat hier te veel vering inzit. De kans is groot dat u de houten vloer of het laminaat los loopt.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!