Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Wij kiezen voor hout

Bij de een na de ander in onze familie wordt er een mooie eiken parket vloer gelegd. Dat werkt aanstekelijk, al deze enthousiaste verhalen, vooral als je na gaat rekenen wat een parketvloer bij Bebo Parket kost! Dit willen wij ook. Wij nemen geen laminaatvloer maar kiezen voor een houten vloer.

Plankgas op een houten vloer af.

Als wij op zaterdag speciaal voor oppas voor de kids zorgen horen we tot onze schrik dat de winkel tot 12:30 open is. dit is geen probleem bij Bebo Parket.” Kom maar plankgas”,  zei de telefoniste, “dan komt alles in orde”. 15 Minuten voor sluiting tijd maakte geen verschil voor het personeel. We werden heel vriendelijk ontvangen.

Na een goed advies hebben we een houten vloer.

De drukte in de zaak en onze late komst bracht niemand in de stres! Uitgebreid konden we rondkijken naar alle houten vloeren. Onder het nuttigen van drinken en een broodje hielp Sharon ons heel goed. Ze bedacht bijvoorbeeld hoe we het beste konden laten leggen zodat we het luik van de kruipruimte konden behouden en had antwoord op al onze vragen.

Van deze houten vloer worden we blij

Door Mark van Bebo Parket is in onze woonkamer en keuken een mooie eikenhouten vloer keurig gelegd, inclusief de bijbehorende plinten. Super blij zij wij. En wij kunnen nu uit eigen ervaring met de goede prijs/kwaliteit verhouding, de snelle levering en legmogelijkheden en de vriendelijke ontvangst, Bebo Parket vloeren van harte aanbevelen bij familie en kennissen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!