Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Ambachtelijk parket kasteelvloeren

Het ambachtelijk parket is een verouderde kasteelvloer. Dit is een houten vloer met de uitstraling van vroeger. Het is een authentieke vloer, maar dan met de voordelen van nu. Door de moderne afwerking van wasolie over het oude hout is het een vloer die vuil- en vochtwerend is geworden. Het is een ambachtelijke vloer met als uitgangspunt dat het een zorgeloze en onderhoudsvrije vloer is. Nadat het parket gelegd is, hoeft het namelijk niet meer geschuurd te worden. De vloer wordt met de tijd alsmaar mooier. Deuken en krasjes zullen de vloer nog meer karakter geven. Hierdoor heb je haast geen werk aan je vloer en kan je zorgeloos met de vloer om gaan.

Ambachtelijk parket

Collecties van Ambachtelijk parket

Ambachtelijk parket bestaat uit meerdere collecties. Je hebt hierbij keuze uit tientallen verschillende parketvloeren. Deze variëren van uiteenlopende kwaliteitsklassen, behandelingen en afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten parket, zoals patroonvloeren als visgraat parket of Hongaarse punt. Veel soorten lamelparket in uiteenlopende lengtes en breedtes. Authentieke parketvloeren, verouderde vloeren en moderne select vloeren. Zo is er voor elk interieur wel een mooie collectie te vinden waar je je keuze uit kunt maken.

Ambachtelijk parket samenstellen

Een parket vloer van ambachtelijk parket is volledig naar eigen wens samen te stellen. Daarnaast wordt elk houten vloerdeel volledig met de hand bewerkt. Hierdoor is elke plank identiek van elkaar. Als je op zoek bent naar een parket vloer voor jouw leefruimte met een uniek karakter, neem dan eens een kijkje tussen het ambachtelijk parket. Wij helpen je hier graag bij zodat je ook zeker weet dat je een ambachtelijk parket koopt dat bij je woning, interieur en leefstijl past. Natuurlijk kunnen onze parketteurs de vloer bij jouw thuis leggen zodat je ook zeker weet dat de vloer gegarandeerd goed in de ruimte komt te liggen.

Ambachtelijk parket onderhoudsarm

De parketvloeren van ambachtelijk parket zijn onderhoudsarm. Dit komt doordat het parket een speciaal ontwikkelde beschermlaag bevat waardoor ze slijtvaster en vochtwerend zijn. De houten vloerdelen zijn behandeld met een melk zuurbestendige hardwaxolie, die versterkt is met kiezelzuur. Het kiezelzuur zorgt er voor dat er een glazuurlaag wordt gevormd op de olie bestanddelen waardoor het dus slijtvaster en vochtwerend wordt. Dankzij de afwerking en de speciale beschermlaag zijn ook vlekken gemakkelijk te verwijderen. De vloeren van ambachtelijk parket zijn hierdoor buitengewoon onderhoudsvriendelijk. Regelmatig stofzuigen en indien nodig licht vochtig dweilen met wax en clean houden de vloer in topvorm. Goede droogloopmatten bij buitendeuren doen ook al wonderen. Ontstaat er toch een kras op de vloer dan kan dit met een speciale onderhoudsolie snel weggewerkt worden, zo blijft uw vloer mooi.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!