Ambachtelijk parket kasteelvloeren

Het Ambachtelijk parket is een verouderde kasteelvloer en het uitgangspunt van Ambachtelijk is dat het een zorgeloos en onderhoudsvrije vloer is. Nadat het parket gelegd is, kan het namelijk niet meer geschuurd worden zonder dat het ‘oude’ patin wordt aangetast. De vloer wordt met de tijd alsmaar mooier. Deuken en krasjes zullen de vloer alleen maar meer karakter geven. Hierdoor heeft u haast geen werk aan uw vloer en kan u zorgeloos met uw vloer om gaan.

Collecties van Ambachtelijkparket

Ambachtelijk parket heeft meerdere collecties en daarin keuze uit tientallen verschillende parketvloeren. Deze variëren van uiteenlopende afwerkingen tot meer dan dertig verschillende kleuren, patroonvloeren zoals visgraat parket of Hongaarse punt, uiteenlopende lengtes en breedtes die kunnen variëren van 7 tot 38 centimeter tot verouderd parket of niet.

Ambachtelijk parket samenstellen

Een parket vloer van Ambachtelijk parket is volledig naar eigen wens samen te stellen. Daarnaast wordt elk houten vloerdeel volledig met de hand bewerkt. Daardoor is elke plank identiek van elkaar. Als u op zoek bent naar een parket vloer voor uw leefruimte met een uniek karakter, neem dan eens een kijkje tussen het Ambachtelijk parket.

Ambachtelijk parket onderhoudsarm

De parketvloeren van Ambachtelijk parket zijn onderhoudsarm. Dit komt doordat het parket een speciaal ontwikkelde beschermlaag bevat waardoor ze slijtvaster zijn. De houten vloerdelen zijn behandeld met een melkzuurbestendige hardwaxolie, die versterkt is met kiezelzuur. Het kiezelzuur zorgt er voor dat er een glazuurlaag wordt gevormd op de oliebestanddelen waardoor het dus slijtvaster wordt. Dankzij de afwerking en de speciale beschermlaag zijn ook vlekken gemakkelijk te verwijderen. De vloeren van Ambachtelijk zijn hierdoor buitengewoon onderhoudsvriendelijk.

Ambachtelijk parket

Ambachtelijk parket