Berg en Berg parket

Berg en Berg parket vloeren worden geproduceerd in Kallinge, Zweden. Voor een mooie parketvloer is Zweden een perfecte plaats. Bergen, zeeën, kusten, duizenden eilandjes en uitgestrekte bossen geven heel wat inspiratie voor vernieuwende producten. Het maakt niet uit waar het om gaat. Al zijn het lucifers, autogordels of een drie- laags parket. Bij Berg en Berg in Zweden heeft ieder het recht de natuur van dichtbij te kunnen beleven en van te kunnen genieten.

Het parket van Berg en Berg beschikt over een 4 millimeter toplaag

De landhuisdelen hebben een breedte van 19,5 centimeter. Dat is net wat breder dan de gemiddelde landhuisdelen. Het parket bevat alleen Noors Grenen kwartiers gezaagde tussenlagen. Het hout is langzaam gegroeid en de jaarringen van het hout liggen allemaal keurig recht naast elkaar. Dit houdt in dat het hout daardoor ook meer stabiliteit bevat.

De backing- en tussenlaag zijn gemaakt van FSC.

Het parket is dus duurzaam en er wordt gedacht aan het milieu. Het totale product bevat altijd meer dan 70% FSC. Het parket van Berg en Berg kent zeventien uitvoeringen en zijn verdeeld over vier houtsoorten.  Deze houtsoorten, onder andere Beuken en Eiken, zijn allemaal 100% FSC.

U bent met Berg en Berg parket gegarandeerd van een mooie vloer

van een mooie doorlopende drie-strook parketvloer doormiddel van 2,39 m1 lange stroken en minimaal dertig centimeter op de kopse kant. Daarnaast is het parket afgewerkt met olie die aan de lucht- gedroogd is waardoor je een mooiere uitstraling krijgt en de vloer beter te onderhouden is dan UV- geoliede producten. En voor een natuurlijke uitstraling kan het parket nog afgelakt worden met een vijf maal projectlak of een drie maal natuurlijke olie van Trip Trap. Ook kan het parket wit gepigmenteerd worden als u dat wenst. Dus Berg en Berg parket

Berg en Berg parket

Berg en Berg parket