Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Hout laminaat/ houtlook laminaat

Als mij wordt gevraagd, heb je ook een mooi hout laminaat te koop, dan denk ik: de klant zoekt een laminaatvloer met een houtlook design. Ik zeg: ja natuurlijk, ons assortiment laminaat bestaat uit meer dan 80% uit laminaat met een houtlook, dus we hebben keuze genoeg. Laminaat met een houtlook is de meest verkochte laminaatvloer, dus het aanbod is tegenwoordig dan ook zeer uitgebreid. Door het toepassen van moderne technieken zijn deze houtlook laminaatvloeren steeds realistischer geworden. Ze hebben de uitstraling van een echte parketvloer, zo mooi.

houtlook laminaat

Wat is laminaat met een houtlook?

Laminaat is een slijtvaste vloerbedekking die door middel van een kliksysteem eenvoudig in een ruimte gelegd kan worden. De vloerdelen bestaan uit verschillende lagen, vandaar de naam laminaat. Ten eerste is er een drager, een houtproduct waar het kliksysteem in/aan verwerkt is. Op deze drager wordt een print verlijmd en om deze print en de vloerdelen te beschermen zit hier een kras en slijtvaste toplaag/afwerklaag overheen. De print zorgt voor de look van het laminaat. De meeste vloeren zijn voorzien van een houtlook. Doordat deze houtprints/foto’s overeenkomen de looks van een echte houten vloer, maar met de voordelen van laminaat wordt dit laminaat ook zo veel verkocht. Daarnaast is een laminaatvloer veel goedkoper al een echte houten vloer. En laminaat heeft veel minder onderhoud nodig en is ook nog veel slijtvaster, dus blijft langer mooi.

De houtlook trends van dit moment

Het meeste laminaat heeft een print met een eiken decor. Daarnaast zie je nog veel meer andere soorten. Een laminaat met houtlook past in elk interieur, van stoer landelijk, industrieel, modern of klassiek. Er is hout laminaat waar bijna geen noest te zien is of er zijn de rustieke en robuuste uitstralingen. Net als bij een echt houten parketvloer. De vloeren met prints van hout met noesten en kleine scheurtjes zijn op dit moment helemaal de trend. De houtlooks zie je in verschillende kleuren en bewerkingen die overeenkomen met een oude geoliede vloer. Deze natuurlijke uitstralingen maken het hout laminaat ook zo aantrekkelijk. Van White wash tot zwart en van gerookt eiken, verouderd eiken, geborsteld en bezaagd. Door de geprofileerde afwerklaag worden deze bewerkingen nog realistischer.

Welk hout laminaat is geschikt voor mijn woning?

Koop je een nieuwe vloer, dan is jouw leefstijl en gezinssamenstelling heel belangrijk bij de keuze van je nieuwe vloer. Je wilt natuurlijk dat je mooie vloer ook lang mooi blijft. Een verkoper zal je keuze dan ook afstemmen op je leefsituatie en de ruimte waar de vloer komt te liggen. Elke kwaliteitsklasse van laminaat heeft een ruim assortiment houtlook designs, dus er is keuze genoeg.

Verder zal jouw smaak en je interieur natuurlijk de doorslag geven. Ben je op zoek naar een stoere vloer kies er dan een waar ook noesten te zien zijn. Denk aan een verouderde eiken look met voelbare structuur en v-groef en het plaatje is volmaakt in een landelijk of industrieel interieur.

Zoek je een vloer die rust en ruimte uitstraalt, kies dan voor een vloer in een lichte tint waar niet veel noesten op te zien zijn. Een vloer zonder v-groef past hier perfect.

Een naturel houtlook laminaat is de vloer die in elk interieur toe te passen is. Maar de vloer maakt een botanisch interieur helemaal af. Dit is een vloer die altijd een trend zal blijven. Ook hier zie je weer veel verschillende soorten. Zowel met als zonder v-groef en van normaal formaat tot de luxe XL laminaat vloeren met houtlook.

De nieuwste houtlook laminaatvloeren

Heb je ze al gezien, de nieuwste laminaat vloeren met houtlook? Ze zijn schitterend en dan heb ik het over visgraat laminaat of Hongaarse punt. Omdat dit op houten vloeren gebied weer een heel populaire vloer is, is deze nu ook te koop als laminaat. Zo is een visgraatvloer betaalbaar voor iedereen. Ook deze houtlook vloeren zijn heel realistisch. Zowel het visgraat laminaat als ook de Hongaarse punt. Een laminaat met een Hongaarse punt houtlook heeft een rustiger uitstralingen als een visgraatvloer. Beide soorten vloeren worden verkocht in verschillende houtlook uitstralingen van eiken, diverse kleuren en natuurlijk de gerookte houtlook versie. Zo past dit laminaat ook weer in elk interieur. Mooie vloeren met de uitstraling van een echte patroonvloer, maar met de vele voordelen van laminaat.

Wil je mooie laminaatvloeren zien van de beste kwaliteit en altijd laag geprijsd, kom dan naar de fabriek van Bebo Parket. Wil je verdere informatie over hout laminaat of laminaat met een houtlook dan kun je ook bellen, mailen of start een live-chat.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!