Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

De voordelen van laminaat in de keuken

Is je oude keukenvloer nodig aan vervanging toe? Moet er na een verbouwing een nieuwe keukenvloer gekozen worden? Zoek je een onderhoudsvriendelijke vloer die tegen een stootje kan? Zoek je een vloer die je eenvoudig zelf kunt leggen? Denk dan eens aan een mooie laminaatvloer. Laminaatvloeren zijn voorzien van een kunststof afwerklaag, dus nagenoeg onderhoudsvrij. Er is een mega keus in dit soort vloeren, dus voor elk wat wils. De vloeren zijn te koop voor intensief gebruik, dus hier heb je jarenlang plezier van.

Optie laminaat keuken

In de meeste nieuwbouwwoningen vind je tegenwoordig een grote leefkeuken of neemt het eetgedeelte een grote ruimte in beslag. Bij verbouwingen aan een bestaande woning, wil men graag een grote keuken, of er vindt een aanbouw plaatst voor een grotere keukenruimte.

Vroeger was de keuken een ruimte om te koken en te eten, maar ook om door de weeks te leven. Gezellig bij elkaar zitten, waarna men na een lange werkdag naar bed ging. Eind vorige eeuw werden de woningen voorzien van een keuken waar gekookt kon worden met eventueel ook nog plaats voor een wasmachine. Eten deed men dan in de leefruimte, waar plaats was voor een eethoek en een zitgedeelte.

Tegenwoordig gebruiken we de keuken weer als een leefruimte. Aan de grote eettafel eten, koffiedrinken en bezig zijn, gezellig bij elkaar.  Gasten worden ook steeds vaker in de leefkeuken ontvangen, er vinden dinertjes plaats en er wordt nageborreld tot in de late uurtjes. Daarom is een laminaat voor in de keuken een goede optie!

Keuken laminaat
laminaat in keuken

De juiste laminaat keuken uitkiezen?

Doordat er voor elke interieurstijl  keukens te koop zijn, geven ze een toegevoegde waarde aan je interieur. Ook de verdere afwerking van de keuken is van groot belang om een gezellige eenheid te creëren, in een stijl die je in het hele huis weer terugvind. Zo zijn keuken en kamer geen ruimtes op zich, maar als het ware een geheel. De keuken wordt evenals de kamer van een bepaalde luxe voorzien.

Hier past natuurlijk een mooie laminaatvloer perfect bij. Doordat deze vloeren veel onderhoudsvriendelijker en slijt vaster zijn dan bijvoorbeeld een houten vloer of natuurstenen vloer zijn deze in een keuken ideaal te gebruiken. Door de moderne techniek zijn de prints veel natuurlijker en de afwerklagen zijn steeds slijtvaster geworden. Verder kost een goede laminaatvloer maar een fractie van een goede houten of natuurstenen vloer.

De afwerklaag is enorm sterk en de naden en klik systemen sluiten tegenwoordig perfect aan, zodat deze vloeren steeds meer bestand zijn tegen vocht. Er zijn al laminaatvloeren te koop speciaal voor vochtige ruimtes, zoals badkamers.

Vochtige ruimtes, zoals badkamers.

De meeste laminaatvloeren hebben een houtlook print, haast niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Hiermee creëer je een warme en natuurlijke uitstraling. Door voor een vloer met een voelbare structuur te kiezen, lijkt de vloer nog realistischer. Verder hebben deze afwerklagen een anti slip effect. Hier vind je het grootste aanbod, denk hierbij aan de noest arme houtlook prints maar tegenwoordig ook de robuuste  en old look houten vloeren. De laminaatvloeren zijn te koop voor elke stijl.

Verder is er ook een groot aanbod in laminaat in een natuursteen look, beton look of met prints die doen denken aan metaal, kurk, leer en andere natuurproducten. Laminaatvloeren in effen kleuren, zowel hoogglans als diep mat en trendvloeren zoals met een print van een landkaart, hout met tekst, gebreide wol, gevlamd en verweerd metaal.

Heb je een klassieke, moderne, design, landelijk of industriële keuken, er is altijd een bijpassende laminaatvloer te koop. Tegenwoordig is de afwerklaag van een goed laminaat zo sterk, dat de vloer net zo lang als de keuken kan meegaan. Maar wil je een keer iets anders dan kun je zo weer een andere laminaatvloer leggen, omdat dit heel eenvoudig te doen is.

Onderhoud

Bij vocht op de vloer zal een houten en egale plavuizen vloer veel gladder zijn. Bij elke vloer geld natuurlijk wel om water en vocht zo snel mogelijk te verwijderen.

Doordat de laminaatvloer zo simpel in onderhoud is, snel te dweilen, vlekken zonder gevolgen weg gepoetst kunnen worden is dit dan ook de meeste geschikte vloer voor in een keuken. De afwerklaag is bovendien krasvast en hard, en kan dus zo tegen een stootje.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!