Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Prints, patronen en kleuren

Laminaat is tegenwoordig zó populair dat er oneindig veel soorten verkrijgbaar zijn. De technieken zijn sterk ontwikkeld waardoor er hedendaags laminaat bestaat wat eruit ziet als echt hout, tegels of zelfs natuursteen. Daarnaast is laminaat zo gemaakt dat het zeer sterk is, niet verbleekt door zonlicht, kras vast, duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk is. Wilt u een vloer met alle voordelen van een laminaatvloer, maar het uiterlijk van een houten- of stenen vloer? Dan kunt u dus gerust voor laminaat kiezen!

Laminaat met echte hout-look

Tegenwoordig is een laminaatvloer nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Bent u op zoek naar een houten vloer met alle voordelen van een laminaatvloer? Dan is dat mogelijk. Deze laminaatvloeren beschikken ook over een v-groef aan twee, of alle zeiden van de plank. Dankzij deze groef krijgt de laminaatvloer een extra natuurlijke uitstraling. Het lijkt dan alsof er echte houten planken liggen. Bekijk ons laminaat met natuurgetrouwe uitstraling en v-groef.

Tegel laminaat

Tegel laminaat is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar tegels, maar dan met de voordelen van een laminaatvloer. Het is in verschillende kleuren, formaten en decors te verkrijgen. Dankzij het speciale formaat en de vorm van de laminaatvloer tegels  wordt de tegel uitstraling nog meer benadrukt. Tegel laminaat is ook verkrijgbaar met v-groef om het tegel effect te accentueren. Daarnaast is tegel laminaat in verschillende formaten verkrijgbaar. Het heeft een speciale toplaag waardoor het tegellaminaat bestand is tegen vocht. Lees meer over tegel laminaat op onze tegel laminaat pagina!

Natuursteen laminaat

Natuursteen laminaat is een prachtige laminaatvloer met natuursteen look die over alle comfortabele voordelen van een laminaatvloer beschikt! Daarnaast is laminaat ook nog eens goedkoper dan echt natuursteen. Het laminaat is in verschillende natuursteen decors te verkrijgen. Dankzij het hoogwaardige decor is het nauwelijks waar te nemen dat het een laminaatvloer is. Het natuursteen laminaat is niet te onderscheiden van echt natuursteen. Dankzij het speciale oppervlak kunt u het natuursteen laminaat gewoon dweilen en zijn vlekken gemakkelijk te verwijderen. Bekijk ons natuursteen laminaat op de natuursteen laminaat pagina!

houtlook laminaat
Tegel laminaat
tegellaminaat

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!