Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Klanten ervaring goedkoop laminaat in Midden Drenthe

Hallo allemaal ik ben Leon Wesselink. Ik ben 42 jaar en woon in Midden Drenthe. Ik woon samen met mijn vrouw en 3 kinderen. Ik werk bij de verkoop laminaat afdeling van een schildersbedrijf hier in Midden Drenthe. Ik doe dit werk al zo’n beetje 20 jaar en nog steeds met plezier. Ik heb samen met een vriend dit bedrijf opgericht. Hij is begonnen als schilder en ik deed het financiële gedeelte. Het bedrijf groeide harder en harder. We werken nu met een team van 15 schilders en 5 mensen in het management van het bedrijf. We zijn gevestigd in Midden Drenthe dus de drukte van de stad is alleen maar een voordeel.

Wij zijn vooral bij studenten erg populair. Midden Drenthe word langzamerhand ook over genomen door studenten. Studenten hebben meestal niet zo veel geld en willen graag voor een lage prijs hun woning inrichten. Door onze sterke formule kunnen wij voor een lage prijs woningen verven. Studenten krijgen bij ons korting. Dit zorgt ervoor dat we vaker worden gekozen door studenten dan andere schildersbedrijven in de buurt van Midden Drenthe. We zijn sinds kort ook begonnen met behang en laminaat. Er zijn mensen die hier behoefte aan hebben omdat ze een kleiner budget hebben.

Ik merk de laatste tijd dat we haast alleen nog maar bij studenten langs komen. Vaak zijn die studenten bezig met het opknappen of inrichten van hun woning. De meeste studenten vinden het moeilijk goedkope meubels te vinden die er mooi uit zien. Dat bracht mij op een idee. Meubels en accessoires voor je inrichting hoeven helemaal niet zo duur te zijn. Veel studenten zochten nog een vloer en wat standaard meubels. De meesten wouden een laminaat vloer vanwege de prijs en de lange levenstijd.

Ik dacht als we nou beginnen met laminaat

Ik ben op zoek gegaan naar een groothandel in houten vloeren in de buurt van Midden Drenthe. Ik kon niks vinden en zocht verder op internet. Daar kwam ik op de website van Beboparket. Dit is een vloeren groothandel in Twente. Dit bedrijf hanteert super lage prijzen en ik dacht de kwaliteit daardoor bagger zou zijn. Het tegendeel was waar. Ik ben er samen met de schilders en wat personeel heen geweest op een vrijdag middag. We kregen een uitgebreide uitleg over welk laminaat het beste was en welke we het beste zouden kunnen nemen. Later op de middag kregen we zelfs een broodje hamburger met wat fris erbij. We hebben overlegd en besloten een kleine voorraad laminaat mee te nemen naar Midden Drenthe.

Toen we laminaat gingen aanbieden

via onze website werd het gelijk al druk. We hebben een naam opgebouwd in Midden Drenthe onder de studenten. We merken dat de omzet sterk stijgt door het verkoop van laminaat. Als we ergens een schilder klus hebben word altijd vermeld dat we sinds kort ook laminaat verkopen.

Nu het zo goed gaat met de schilder klussen en het laminaat willen we graag nog een stap verder gaan. We willen nu ook echte meubels aan gaan bieden. Denk bijvoorbeeld aan banken, stoelen en tafels. Vooral tafels lijkt ons wel wat. Bij Beboparket verkopen ze niet alleen vloeren maar ook meubels. Ik vond de steigerhouten tafels die ze hadden erg mooi. We gaan binnenkort weer naar dit bedrijf en gaan kijken wat de mogelijkheden zijn met de verkoop van goedkoop laminaat.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!