Geplaatst op: 18 juli 2017

Houtsoort patronen in laminaat: welke zijn er?

Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende laminaat soorten met zoveel verschillende Gerookt laminaatpatronen en structuren erin. Hieronder vindt je de verschillende soorten die wij je aanbiedingen. Je hebt bijv. laminaatvloeren met een voelbare houtstructuur of met een gladde oppervlakte. Zo kun je bij ons ook kiezen uit laminaat vloeren in verschillende breedtes en diktes.

 

Eikenhout in laminaat

Eiken is een veel gebruikte houtsoort die veel gebruikt wordt in Europa. Ook wij Nederlanders zijn er gek op en waarom? Eiken kun je op verschillende manieren behandelen met verschillende middelen. Hierdoor krijgt het hout de gewenste kleur wat een klant wenst. Nu is het bij laminaat ook zo gemaakt dat je een eiken patroon op het laminaat kan krijgen met verschillende kleuren en afwerkingen. Bij laminaat kun je kiezen dat je een gladde oppervlakte krijgt of juist een oppervlakte met een voelbare houtstructuur erin. Je kunt kiezen uit een wit eiken laminaat of een grijstint eiken of je kiest voor een naturelle kleur. Alles is dus mogelijk als je voor een eiken laminaat kiest.

 

Grenenhout in laminaat

Grenenhout staat bekend om de grovere structuur in het hout.  Dit houtsoort heeft dus een levendige uitstraling die leven in de brouwerij brengt. Grenenhout is een houtsoort wat je ook kunt behandelen op verschillende manieren. Je kunt deze vloerdelen ook wit maken of grijs of bruin of zwart. Alles is bij deze houtsoort ook mogelijk. Dit geldt ook voor als je een grenen patroon en structuur kiest op een laminaat vloer. Hierin vindt je ook vele voorbeelden bij ons in de showroom.

 

Beukenhout in laminaat

Beukenhout is een rustige houtsoort die wat lichter van zichzelf is. Dit houtsoort wordt ook veel gebruikt voor op een laminaat vloer. Beuken hout op laminaat bestond vaak uit 2 of 3 stroken naast elkaar op een laminaat vloer. Tegenwoordig wordt het beukenhout niet meer zoveel verkocht als een de eiken of grenen patronen.

 

Andere hout patronen op een laminaat vloer

Wij hebben ook nog veel restpartijen liggen met verschillende houtpatronen op een laminaat vloer. Dit zijn houtsoorten zoals, Kersen of Walnoten of Maple of Bamboe. En zo heb je nog veel meer soorten laminaat vloeren met verschillende houtpatronen erin. Er is dus bij ons voor eenieder wat wils. Wij raden je aan om eerst even te bellen voor een bepaalde patroon die je zoekt. Dan kunnen wij kijken voor je of wij die hebben liggen.