Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Welke houtsoort patronen zijn er in laminaat

Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende laminaat vloeren met zoveel verschillende patronen en structuren erin. Het meest verkochte laminaat heeft een houtlook. Dit laminaat heeft een voelbare houtstructuur of een gladde oppervlakte. Je kunt met of zonder v-groef kopen, en bij ons kun je ook kiezen uit laminaat vloeren in verschillende breedtes en diktes.

De decoratie laag( de print) bepaalt hoe de plank eruit ziet. Net zoals echte houten vloeren van verschillende houtsoorten wordt aangeboden zo ook laminaatvloeren. Door de variatie in prints op de laminaatplanken, zijn deze vloeren nagenoeg niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Bij een laminaat vloer met houtlook heb je de voordelen van laminaat, maar heb je toch het idee dat er een authentieke houten vloer in huis ligt.

Hieronder schrijf ik over verschillende houtlooks, die het meest worden verkocht. Elk houtsoort heeft zijn eigen specifieke uitstraling. Die vind je natuurlijk ook terug in het houtlooklaminaat. Echte houten vloeren worden altijd behandeld. Dit wordt ten eerste gedaan om het hout te beschermen, maar ook om een speciale look aan de vloer te geven. Ook dit is allemaal terug te vinden in het laminaat assortiment.

Laminaat met een eikenlook

Het assortiment houtlook laminaat kun je vergelijken met het assortiment echte houten vloeren. Je ziet een groot aanbod aan eikenlooklaminaat. De houtstructuur van eiken is levendig, evenals de natuurlijke kleur. Eiken is een veelgebruikt houtsoort hier in Europa, daarom spreekt dit hout ons ook zo aan.

Laminaat met een eiken houtlook past eigenlijk in elke interieur. Er is rustiek eikenlook laminaat dat op dit moment helemaal de trend is. De noesten en nerven zorgen voor een natuurlijke uitstraling in elk modern interieur. Wil je toch liever een rustige vloer waar de noesten nauwelijks zichtbaar zijn dan vind je die ook in het assortiment houtlook laminaat.

Net als een echte eikenhouten vloer worden de laminaatsoorten ook aangeboden in verschillende kleuren. Naast naturel zie je veel white wash looks en veel verschillende grijstinten.

Het assortiment eikenlook laminaat heeft dus vloeren voor elke smaak, interieur en budget.

Grenenhout in laminaat

Grenenhout staat bekend om de grovere nerf structuur in het hout. Zoek je een vloer met een levendige uitstraling, kies dan voor een grenenlook laminaat. Dit laminaat wordt meestal in een naturel look aangeboden. Want dan is deze vloer op zijn mooist.

Essenlook laminaat

Deze houtsoorten hebben een lichte kleur als eiken. De nerfstructuur is duidelijk te zien maar de noesten zie je minder. Door een greywash of whitewash essenprint passen deze vloeren ook in elk modern interieur.

Beukenhout in laminaat

Dit laminaat past het beste in een klassiek interieur. De warme kleur en de rustige houttekening stralen klasse en luxe uit en mixen perfect bij klassieke meubels van eiken, noten en kersen. Dit laminaat zie je het meest in een middenbruine kleur. Ook als twee- strook of drie-strook planken wordt dit laminaat aangeboden. Zo ontstaat na het leggen een prachtige authentieke tapis vloer van laminaat.

Lepenlook laminaat

Lepenhout heeft kleine opvallende noesten in veel verschillende bruintinten. Dit vind je natuurlijk ook terug in de prints van iepenlook laminaat. Ook deze laminaatvloeren zie in een naturel look.

Kersen/Notenlook laminaat

Kersenhout heeft een warme kleur met rode, oranje en bruine tinten Het assortiment kersenlooklaminaat heeft ook twee strook en driestrook planken. Hier zie je de vele oranjerode/bruine tinten van het hout het duidelijkst. Prachtige vloeren die zowel in een klassiek interieur passen als ook in de moderne. De klassieke kersenlook vloeren bevatten geen noesten. De rustiek vloeren zijn levendige vloeren die elk hedendaags interieur de finishing touch geven.

Merbau/teaklook laminaat

Ook dit zijn laminaatvloeren met een warme uitstralingen. De oker/bruine tinten van de houtprints van merbau hebben nagenoeg geen noesten. Je ziet de prachtige houtstructuur in alle nuances. Daartegenover zie je bij het teaklooklaminaat de diepbruine noesten en de iets wat grillige houtnerven.

Andere hout patronen op een laminaat vloer

Natuurlijk zijn er nog wel meer soorten houtlook laminaatvloeren. De vloeren hierboven vind je allemaal bij Bebo Parket. In onze speciale outlethal vind je een enorm assortiment van deze vloeren. Zo hebben we voor elk wat wils.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!