Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Klantenervaring uit Lingewaard

Hallo allemaal, ik ben Joep Hulskotte. Ik ben 32 jaar oud en ben net gestart als zelfstandig ondernemer. Mijn hobby’s zijn fietsen en naar voetbal kijken. Ik heb een seizoenkaart voor Ajax in Lingewaard. Ik heb nog bijna geen thuiswedstrijd gemist. Naast mijn grote liefde voor Ajax Amsterdam, heb ik ook nog een andere hobby: fietsen. Mijn vader is vroeger fietsenmaker geweest en heeft me alles geleerd over een fiets. Ik was vroeger als kind een wielrenner. Ik heb zelfs een tijdje professioneel gewielrend. Ik wil niet opscheppen maar als ik door was gegaan zou ik nu misschien wel een professioneel wielrenner zijn geweest. Ik heb op gegeven moment een ongeluk gehad op me fiets. Ik ben toen een hele tijd geblesseerd geweest en kon dus niet fietsen. Toen ik uiteindelijk weer mocht fietsen ging het maar niet en kon ik niet meer mee komen met de top. Ik moest dus wel stoppen en dat vond ik erg jammer.

Laminaat vs. fietsen verkopen

Mijn vader vertelde mij dat als het wielrennen niks zou worden ik als fietsenmaker of vloeren verkoper van laminaat en houten vloeren moest gaan werken. Dit leek me erg leuk maar ik heb het uiteindelijk toch niet gedaan. Ik merk dat mensen steeds meer thuis zelf doen. Ik besloot daarom om een groothandel in fietsen en de onderdelen hiervan te beginnen. Ik verkoop niet alleen op de zakelijke markt maar ook aan particulieren. Dit doe ik ook in een fietsen winkel in Lingewaard. In de deze stad fietst iedereen omdat dat gewoon veel leuker en effectiever is dan de auto. Je kan jezelf veel makkelijker vervoeren met een fiets. Mijn assortiment is erg groot en breed. Bij mij kun je ook oude fietsen inruilen met een studentenvoordeel. Als de zaken goed lopen zou ik een fietsenmaker kunnen inhuren en bij de winkel een fietsenmaker te doen. Ik ben ook een groothandel en ben dus actief op de zakelijke markt. Ik heb ervoor gekozen om ook internationaal te gaan verkopen. Dit doe ik omdat het fietsland Nederland is, dat vindt de hele wereld. Mensen die een fiets willen kopen doen dit liever uit Nederland dan uit een of ander productie land. Een Nederlandse fiets is gewoon een heel mooi product. Ik ben net gestart dus heb nog niks van deze plannen waar kunnen maken. Ik heb al wel een pand gekocht waar de fietsen winkel en het magazijn komt. Ik zoek nog een pand het liefst ook in Lingewaard waar ik het kantoor kan maken. Voor die fietsen winkel heb ik nog alles nodig. Denk hierbij aan een laminaat vloer, een balie, schappen etc. Ik wil graag een laminaat vloer omdat deze een lange levensduur hebben, er mooi uit zien en in verhouding met andere vloeren goedkoper zijn. Ik kan laminaat haast niet meer onderscheiden van echt hout. Een balie wil ik graag laten maken van steigerhout. Dit geeft een natuurlijke uitstraling.

winkel vloer

Laminaat besteld bij Bebo Parket

Het laminaat voor mijn pand heb ik gekocht bij Bebo Parket. Toen ik hier kwam zag ik dat ze ook met steigerhout werkten. Ik heb toen direct mijn gewenste balie van steigerhout kunnen bestellen. De balie heb ik zelfs helemaal naar mijn eigen gewenste maten en kleur kunnen verkrijgen. Het is een leuk bedrijf in Vriezenveen waar de prijzen erg laag waren. Ook hadden ze goede reviews wat mij naar de winkel heeft gelokt. De vloer voor mijn toekomstige fietsenwinkel ga ik ook gegarandeerd bij Bebo Parket bestellen. Ik kan het zelfs gemakkelijk laten bezorgen en leggen, wanneer ik het zelf wens. De service is in ieder geval al goed.

laminaatvloer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!