Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Creatieve woonideeën met laminaat

Creatief met laminaat, de ideale manier om je interieur snel een nieuwe look te geven. Met laminaat kan je veel meer als je denkt. Hoewel het is bedacht voor het bedekken van een vloer, zijn er tal andere mogelijkheden voor laminaat. Laminaat is een stevig product met vrijwel geen werking. Dit maakt het product zo gemakkelijk voor andere doeleinden. Heb je een aantal planken of zelfs een pak laminaat over na het leggen van je vloer? Geen zorgen, je hoeft het niet weg te gooien. We hebben een aantal leuke en goede ideeën voor je op een rijtje gezet. Kijk en inspireer!

Laminaat als wandbekleding

Je hebt het vast wel vaker gezien, laminaat aan de wand.Het doet het niet alleen goed op de vloer, maar ook aan de muur. Doordat deze vloersoort niet werkt, kan het eenvoudig aan de muur worden bevestigd tot in de hoeken. Het is stevig, mooi en daarnaast ook nog eens goed af te nemen, in tegenstelling tot andere muursoorten. Het geeft warmte en sfeer aan iedere ruimte. Deze trend zie je steeds vaker voorbij komen. Het staat prachtig in zowel de woonkamer als slaapkamer. Uiteraard is het in iedere ruimte toe te passen.

laminaat wand
laminaat wand
laminaat wand

Laminaat aan de keukenwand

Je zou denken dat laminaat niet geschikt is voor in de keuken, maar het tegendeel is bewezen. Laminaat is even eenvoudig als tegels doordat het niet werkt en gemakkelijk af te nemen is. Vet en etensresten zijn daardoor goed te verwijderen. Het creëert ook nog eens een unieke uitstraling. Ook deze trend zie je steeds vaker in huishoudens voorbij komen.

laminaat keukenwand
laminaat keukenwand
laminaat keukenwand

Laminaat aan het plafond

Je zou er misschien geen voorstelling bij kunnen maken, maar laminaat is ook prachtig aan het plafond. Het is eens wat anders dan het standaard, witte plafond. Bekijk hieronder een aantal foto’s om het resultaat te bekijken. Het staat uniek en tevens geeft het ook een rustige aanblik.

laminaat plafond
laminaat plafond
laminaat plafond

Laminaat door laten lopen

Zoals je hierboven hebt kunnen zien, staat laminaat zowel aan de wand als aan het plafond prachtig. Dat is te combineren! Het laminaat loopt dan van de vloer door tot en met het plafond. Het is aan te raden om in dit geval geen druk decor te kiezen, of één kant van de ruimte met laminaat te bekleden zodat je een rustige uitstraling behoud.

laminaat doorlopen
laminaat doorlopen
laminaat wand

Laminaat in de badkamer

Ben je op zoek naar een warme en natuurlijke sfeer in je badkamer? Dat is goed te creëren met laminaat. Laminaat is verkrijgbaar met houtdecor, natuursteen decor en tegeldecor. Ook zijn deze varianten te verkrijgen in verschillende afmetingen, zoals onder andere een tegelformaat. Bij het leggen van laminaat in de badkamer moet je er wel rekening mee houden dat je hier alleen waterbestendig laminaat kan leggen. Anders zal het laminaat krom gaan trekken door het vocht. Als je voor waterbestendig laminaat kiest kan dit goed in de badkamer gelegd worden, het is namelijk bestand tegen vocht en vocht krijgt dankzij de daarvoor bestemde toplaag geen kans om in de vloer te trekken.

laminaat badkamer
laminaat badkamer
laminaat badkamer

Laminaat op de trap

Door je trap te bekleden met laminaat krijg je een verfrissende en trendy uitstraling. Is de trap nou nieuw, bestaand, recht of draaiend, iedere trap is gemakkelijk te bekleden met laminaat planken. De voorste rand is af te werken met een plint. Wat direct voor afgeronde hoeken zorgt! Het bekleden van de trap met laminaat is een betaalbare klus doordat laminaat over het algemeen een goedkope vloersoort is. Als je een beetje handig bent kan je het zelfs gemakkelijk zelf doen. Je trap zal perfect bij de rest van de woning passen.

laminaat trap
laminaat trap
laminaat trap

Lambrisering

Het is weer helemaal in om de helft van je muur te beschilderen of te bekleden waardoor er een lambrisering ontstaat. Dat kan uiteraard ook met laminaat. Je kan ervoor kiezen om hetzelfde laminaat als de vloer te gebruiken of een totaal andere kleur.

lambrisering
lambrisering
lambrisering

Deuren bekleden

Jazeker, laminaat staat ook prachtig als deurbekleding! Doordat het zo’n gemakkelijk en dun product is, is het eenvoudig te bevestigen aan een deur. Je creëert hiermee een prachtig natuurlijk decor! Het is de kunst om de planken op de juiste afmeting te verkrijgen, zodat je een mooie afwerking hebt. De randen zijn eventueel ook af te werken met een plint, wat tegelijkertijd voor een afronding zorgt zodat het geen scherpe hoeken en randen meer bevat.

deur laminaat
deur laminaat
deur laminaat

Andere woonaccessoires…

Er zijn nog zoveel mogelijkheden op het gebied van laminaat. Neem een kijkje naar deze leuke en vooral handige woonaccessoires. Je zal door deze inspiratie vast op nóg meer ideeën komen. Je kan het zo gek niet bedenken, of het is met laminaat te realiseren. Je zou er bijna speciaal een pak voor aan gaan schaffen…Dienbladen, onderzetters, lijsten, tafels en ga zo maar verder… Veel plezier!

laminaat tafel
Onderzetter laminaat
beker onderzetters laminaat
dienblad laminaat
Welcome laminaat
Laminaat kastje

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!