Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Laminaat voor in de kinderkamer

Bij het inrichten van een kinderkamer is een vloer een belangrijk onderdeel. De basis van de kinderkamer is de vloer. Het bepaald namelijk al een groot deel van de uitstraling. Belangrijk voor een slaapkamervloer is om deze goed stofvrij te houden. Hier is laminaat dus bijzonder geschikt voor, even stofzuigen en de vloer is weer schoon. Daarnaast moet de vloer ook geschikt zijn voor het kind om op te spelen. Denk hierbij aan comfort en warmte. Je moet hierbij rekening houden met krasbestendigheid en de anti slip werking van de toplaag. Natuurlijk wil je in de kinderkamer een passende vloer die je kind ook mooi vind en praktisch is voor jou wat betreft onderhoud.

Hoe kies je een kinderkamer vloer?

Peuters en kleine kinderen brengen veel tijd door op de vloer. Ze tijgeren, kruipen, rennen, springen en spelen met speelgoed op de vloer. De vloer moet dus niet te koud zijn, niet te glad, bestand zijn tegen het gooien, slaan en schuiven met hard speelgoed en goed schoon te maken zijn. De vloer moet tegen een stootje kunnen, dus laminaat is hier een uitkomst. Om het comfort te verhogen is een goede geluiddempende ondervloer ook heel belangrijk. Ik adviseer om een basic vloer te kiezen, zodat je er ook zo lang mogelijk van kunt genieten. Een laminaat met een mooie houtlook zal nooit vervelen en past ook in een kinderkamer. Peuters en kleine kinderen brengen veel tijd door op de vloer. Ze tijgeren, kruipen, rennen, springen en spelen met speelgoed op de vloer. De vloer moet dus niet te koud zijn, niet te glad, bestand zijn tegen het gooien, slaan en schuiven met hard speelgoed en goed schoon te maken zijn. De vloer moet tegen een stootje kunnen, dus laminaat is hier een uitkomst. Om het comfort te verhogen is een goede geluiddempende ondervloer ook heel belangrijk. Ik adviseer om een basic vloer te kiezen, zodat je er ook zo lang mogelijk van kunt genieten. Een laminaat met een mooie houtlook zal nooit vervelen en past ook in een kinderkamer.

 

Waar houd je rekenschap mee?

Bij het kiezen van een vloer voor in de kinderkamer moet je met een aantal zaken rekening houden. Je kan hierbij denken aan het budget, de uitstraling maar vooral ook het onderhoud, de slijtvastheid en veiligheid.

  • Op het gebied van uitstraling kan je met een laminaatvloer alle kanten op. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Natuurlijk moet je kind het mooi vinden en matchen met de rest van het interieur.
  • Het vooral belangrijk dat je bij het aanschaffen van laminaat voor de kinderkamer let op de slijtvastheid. Je wil natuurlijk dat je kind onbezorgd kan spelen en dat kan alleen op een laminaatvloer met stevige toplaag. De stevige toplaag beschermt het laminaat tegen beschadigingen en andere ongelukjes.
  • Kies je voor een laminaat met een voelbaar profiel, dan heeft dit ook in zekere mate een anti slipwerking. Dit voorkomt het uitglijden en zorgt dus voor veiligheid.
  • Laminaat is een bijzonder onderhoudsvriendelijke vloer. Enkel stofzuigen en bij vastzittend vuil, licht vochtig dweilen is het enige onderhoud. Doordat de vloer antistatisch is dit snel te doen.

Waar koop je laminaat voor een kinderkamer?

Kom eens naar Bebo Parket, dat kan natuurlijk samen met de kinderen, want we showen onze vloeren in een grote fabriekshal dus je kind kan hier rondlopen, spelen in de speelhoek en iets lekkers ophalen bij de cateringhoek. Natuurlijk staat er ook koffie klaar met eten voor als je er aan toe bent.

In de hal vind je een mega aanbod laminaatvloeren. Zo hebben we voor elke smaak, elke kamer of elk budget wel een passende vloer. daarnaast kunnen we je helpen met het kiezen van de juiste randartikelen. We kunnen de vloer uiteraard bij je bezorgen of eventueel leggen. Heb je nog vragen? Je kunt tijdens onze openingstijden telefonisch contact met ons opnemen of anders via mail of livechat.

Quick-Step_Livyn_Nursery
Nursery-laminaat-classic-863

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!