Geplaatst op: 13 mei 2017

Laminaat voor in de kinderkamer

Bij het inrichten van een kinderkamer is een vloer een belangrijk onderdeel. De basis van de kinderkamer is de vloer. Het bepaald namelijk al een groot deel van de uitstraling. Daarnaast moet de vloer ook geschikt zijn voor het kind om op te spelen. Je moet hierbij al snel rekening houden met beschadigingen. Natuurlijk wil je in de kinderkamer een vloer die mooi en praktisch tegelijk is.

Hoe kies je een kinderkamer vloer?

Bij het kiezen van een vloer voor in de kinderkamer moet je met een aantal zaken rekening houden. Je kan hierbij denken aan het budget, de uitstraling maar vooral ook het onderhoud, de slijtvastheid en veiligheid. Op het gebied van uitstraling kan je met een laminaatvloer alle kanten op. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Daarnaast is het vooral belangrijk dat je bij het aanschaffen van laminaat voor in de kinderkamer let op de slijtvastheid. Je wil natuurlijk dat je kind onbezorgd kan spelen en dat kan alleen op een laminaatvloer met stevige toplaag. De stevige toplaag beschermt het laminaat tegen beschadigingen en andere ongelukjes.

Laminaat

Laminaat wordt tegenwoordig veel gebruikt. Het is de ideale vloer voor in de kinderkamer. Tapijt is zacht, moeilijk schoon te houden en voor het kind niet altijd handig om op te spelen. Een houten vloer is weer erg gevoelig voor beschadigingen. Daarnaast zijn tegels ook niet comfortabel voor een kinderkamer. De meest gekozen vloer voor in een kinderkamer is laminaat. Het heeft als voordeel dat het gemakkelijk schoon te houden is. Het is wel harder als tapijt, maar toch wordt het wel gezien als valveilig voor kinderen. Laminaat met een sterke toplaag is daarnaast ook nog eens zeer slijtvast. Je zal geen last hebben van beschadigingen en je kind kan onbezorgd spelen. Ongelukjes of vallende objecten kan een laminaatvloer ook aan, wanneer je over de juiste kwaliteitsklasse beschikt.

Quick-Step_Livyn_Nursery
Nursery-laminaat-classic-863
Bel naar onze fabriek!