Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Nieuw laminaat in Nijmegen

Ik ben Jasper Reuvekamp en ben 32 jaar oud. Ik woon in Nijmegen samen met mijn vrouw en 2 dochtertjes van beide 3. Ik heb een eigen sportschool met een laminaat vloer. Ik ben de sportschool een aantal jaar geleden begonnen. Toen de tijd hadden ik en mijn vrouw nog niet zo veel geld. We waren net afgestudeerd. We hebben de sportschool eerst als hobby gedaan. Toen er steeds meer vraag was en niet alleen maar vrienden bij ons gingen sporten hebben we besloten om met ons werk te stoppen en verder te gaan met de sportschool. Dit heeft uiteindelijk super goed uitgepakt.

Nieuw laminaat in sportschool

Nou de sportschool ons werk is geworden moeten we wel een paar dingen gaan veranderen. Te beginnen met het interieur. Onze sportschool ligt midden in het centrum van Nijmegen in een soort kleine loods. We willen wel graag de sfeer van de loods behouden. We willen graag een laminaat vloer in de hal. De betonnen grond die er nu ligt is niet geschikt voor een sportschool. De kantine moet ook worden aangepakt. Daar komt ook een laminaat vloer in. Ik wil graag een nieuwe keuken in de kantine en een nieuwe tafel met stoelen zou ook wel prettig zijn.

Laminaat bij Bebo Parket

Een vriend heeft mij verteld over het bedrijf Bebo Parket. Ze verkopen vloeren. Ik heb ze op internet op gezocht en was eerlijk waar onder de indruk van de prijzen. Ik dacht eerst dat het zo’n bedrijf was met lage prijzen en vloeren in een laag kwaliteitssegment. Het tegendeel bleek waar te zijn. Ik ben samen met mijn vrouw langs geweest bij de laminaat showroom. De verkoop hal ziet er gezellig uit. We kregen advies over het laminaat wat bij ons past. De kwaliteit bleek gewoon goed te zijn en ze hanteren ook nog een goede service. Naast het aanleggen van nieuw laminaat wil ik nog wat dingen veranderen. Zo wil ik nieuwe apparaten bestellen. Ik kan niet gelijk de gehele sportschool vernieuwen maar wel in stappen. Verder wil ik graag een website openen. Ik hoop dat dit voor meer klanten gaat zorgen. Ik vind dat het wel een keer tijd word voor een website. Ik heb laatst ook een paar social media accounts gemaakt. Mensen zijn alleen maar bezig met hun telefoon dus als ze dan mijn pagina liken zien mensen dat en willen ze misschien ook bij ons in Nijmegen komen sporten.

Twentse laminaatvloeren

Ik ben laatst bij vrienden op bezoek geweest in Twente. Ik ben daar een week geweest en heb het erg leuk gehad. We zijn met z’n wezen voetballen in een indoor voetbal hal. Dit word daar speedsoccer indoor genoemd. Je huurt dan een veldje waar je, in ons geval 2 uur mag voetballen. Het is erg leuk om te doen. Dit bracht me op een idee. In Nijmegen heb ik zoiets als dit nog nooit gezien en al helemaal niet in het centrum. Het leek me een goed idee om ook zoiets te maken. Er is nog ruimte zat in de hal dus het zou kunnen. Dan kan ik een gedeelte afschermen voor de mensen de mensen die gewoon willen sporten bij de apparaten. Ik verhuur dan gewoon veldjes voor een vast bedrag + een bedrag keer het aantal uren. Dit zal een investering zijn, maar als het net zo als de sportschool door groeit kan het een groot succes worden. Vooral omdat we naar mijn idee nog niet zoiets hebben hier in Nijmegen. Dankzij Laminaat goedkoop en goed in Nijmegen.

sportschoollaminaat
sportschoollaminaat

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!