Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Welk plankenmotief houd je aan bij het leggen?

Een laminaatvloer leggen, dat klinkt erg simpel en iedereen kan het. Toch zijn er een aantal punten waar je bewust van moet zijn bij het leggen van een laminaatvloer. Eén hiervan is het leg patroon. Een mooi leg patroon is sterk van belang tijdens het leggen van laminaat. Lees hier hoe je een mooi patroon creëert met het leggen van laminaat.

Laminaat planken

Laminaat dient altijd speels gelegd te worden. Dit houdt in dat je het in wildverband legt. Het is niet alleen van belang om laminaat in wildverband te leggen, maar ook om de planken te mixen. Laminaatplanken hebben een geprint decor, wat inhoudt dat er altijd een aantal planken hetzelfde decor hebben. Hierdoor is het van belang de planken goed door elkaar te leggen. Zorg ervoor dat je nooit sprekend lijkende planken naast elkaar hebt liggen, dat geeft geen natuurlijke uitstraling.

Mixen van pakken

Niet alleen de planken dienen door elkaar gelegd te worden, maar ook het aantal pakken. Als je veel pakken laminaat hebt kan het zijn dat er een tint kleurverschil in zit. Om de natuurlijke uitstraling van laminaat te behouden is het hierdoor mooi om de pakken met elkaar te mixen. Hierdoor valt tint verschil niet op en geeft het juist een natuurlijkere uitstraling, net als een echte houten vloer. Want ook echt hout heeft kleurverschil doordat hout een natuurproduct is en de planken hierdoor niet identiek aan elkaar zijn.

Vloeren
Rustiek laminaat vloer
breedlaminaat

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!