Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Welk plankenmotief houd je aan bij het leggen?

Een laminaatvloer leggen, dat klinkt erg simpel en iedereen kan het. Toch zijn er een aantal punten waar je bewust van moet zijn bij het leggen van een laminaatvloer. Eén hiervan is het leg patroon. Een mooi leg patroon is sterk van belang tijdens het leggen van laminaat. Lees hier hoe je een mooi patroon creëert met het leggen van laminaat.

Laminaat planken

Begin de eerste rij met een derde van een hele plank om een natuurlijk en harmonieus patroon te bevorderen. Bij de tweede rij begin je met een hele plank en voor de derde rij gebruik je weer een derde van een hele plank. Dit patroon van afwisselen tussen hele en kortere planken herhaal je steeds, om en om, voor elke nieuwe rij die je legt. Dit zorgt voor een optimale verdeling en een speelse, natuurlijke uitstraling.

Voor het leggen van laminaat is het aan te raden om altijd in een wildverband te werken. Hierdoor voorkom je repetitieve patronen en zorgt het voor een levendige en authentieke look. Omdat laminaat een geprint decor heeft, is variatie noodzakelijk om te voorkomen dat identieke planken naast elkaar komen te liggen, wat een onnatuurlijk effect zou geven.

Mixen van pakken

Niet alleen de planken dienen door elkaar gelegd te worden, maar ook het aantal pakken. Als je veel pakken laminaat hebt kan het zijn dat er een tint kleurverschil in zit. Om de natuurlijke uitstraling van laminaat te behouden is het hierdoor mooi om de pakken met elkaar te mixen. Hierdoor valt tint verschil niet op en geeft het juist een natuurlijkere uitstraling, net als een echte houten vloer. Want ook echt hout heeft kleurverschil doordat hout een natuurproduct is en de planken hierdoor niet identiek aan elkaar zijn.

Vloeren
Rustiek laminaat vloer
breedlaminaat

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!