Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Wat is beukenlaminaat?

Laminaat is te koop in veel verschillende uitvoeringen. De meest verkochte laminaatvloeren hebben een hout print. We kennen allemaal wel eikenlaminaat. Ook zie je ze met een grenen, kersen, bamboe of beuken print. De mooiste laminaatvloeren moeten ook zo natuurgetrouw overkomen. Dit kan door de eigenschappen van een bepaald houtsoort te benadrukken in de print.

De eigenschappen van bepaalde houtsoorten:

Zo weten we dat een kersenhout vloer bekend staat om de roodbruine gloed in het hout. Grenen om de mooi getekende noesten. Bamboe om het streepeffect en beuken om zijn prachtige nerfpatroon.

Beuken laminaat
3-strooks beukenlaminaat
Gestoomd beukenlaminaat

Wat zijn de kenmerken van een beuken laminaat?

Kies je voor een beukenlaminaat, dan zal dat of door de kleur of door de nerftekening komt. • Omdat beukenhout zonder knoest het meest aantrekkelijk is, zie je de laminaatvloeren met een beuken look ook zo. De kleur van beukenhout kent veel nuances van bijna wit tot lichtbruin. • Beuken laminaat heeft een naturel uitstraling, soms met een rosé gloed. Kortom beuken laminaat heeft een natuurlijke warme uitstraling. • Beuken is noest arm het mooist, omdat dit hout een heel gevarieerde nerftekening heeft. • Een beuken laminaat heeft vaak een uitstraling van een tapis vloer. Dit is een traditionele parketvloer. De planken hebben een twee- of driestrook print van beuken. Omdat beuken zoveel kleurnuances heeft krijg je zo een prachtige laminaatvloer. • Beukenlaminaat zie je ook vaak met een rood/bruine kleur. Ga je beukenhout stomen, dan krijgt het hout die diepe warme kleur.

Past een beukenlaminaat ook in jouw interieur?

Een beukenlaminaat is toepasbaar in elk interieur. Denk hierbij aan een klassiek interieur maar ook een modern strakke inrichting. Door de warme kleur maar rustige uitstraling is de vloer de goede basis voor een modern interieur. De twee of driestrook laminaatvloeren geven net dat beetjes luxe en variatie in je interieur. Een laminaat met een uitstraling van gestoomd beuken past in zowel een klassiek interieur maar ook in een stoer industriële vormgeving.

Waar koop je een mooi beukenlaminaat?

Bij Bebo Parket vind je naast laminaat met een eikenhout print ook vloeren met een beuken uitstraling.
Beukenlaminaat wordt op dit moment weer veel verkocht, om zijn mooie houtpatroon en zachte kleur. De twee- en driestrook laminaatvloeren zijn een goede basis voor elk modern interieur. In onze verkoophal hebben we altijd wel weer prachtige partijen beukenlaminaat liggen. De vloeren worden natuurlijk ook weer tegen de laagste prijzen verkocht.

Naast beukenlaminaat verkopen we ook ondervloeren en plinten, zodat je alles onder één dak kunt aanschaffen. Omdat we uit voorraad leveren kun je de vloer meteen meenemen. Uiteraard kunnen we de vloer ook bij je bezorgen en/of leggen.

Voor meer informatie kun je ons ook bellen 0546-750238 of mailen info@beboparket.nl.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!