Geplaatst op: 2 maart 2016

Belangrijke informatie over laminaatvloeren

Laminaat vloeren zijn op dit moment de meest verkochte vloeren. De kwaliteit is door de technologie van tegenwoordig sterk verbeterd. Hierdoor is er voor iedere gewenste ruimte wel een geschikte laminaatvloer te vinden. Laminaat is beschikbaar in verschillende kleuren, afmetingen, soorten en designs. Ook is de vloer nog te selecteren op houtsoort. Denk bijvoorbeeld aan een grenen, eiken, teak of kersen houtdecor met noest, weinig noest, rustiek, modern of robuust uiterlijk.

Eigenschappen van laminaat

Laminaatvloeren zijn er in veel soorten en maten. Laminaat is zelfs geschikt voor een droge ruimte en commercieel gebruik. Laminaat beschikt tegenwoordig namelijk over een afwerklaag waardoor de vloer lijkt op echt hout, maar geen werking zal hebben. Hierdoor is het laminaat geschikt voor vele ruimten. De HDF onderlagen worden voorzien van een print met daarop een kunststof afwerking zodat het laminaat kras en slijtvast is. De print komt nog beter tot zijn recht, als de toplaag is voorzien van profiel. Denk bijvoorbeeld aan laminaat met een hout look print, deze heeft dan een voelbaar houtprofiel waardoor het nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten vloer.

Bruinevloer

Voor iedere portemonnee

Laminaat is een geschikte vloer voor iedere portemonnee. Het is namelijk in veel verschillende prijsklassen te koop. Omdat wij bij Bebo Parket onze vloeren rechtstreeks en massaal bij de fabrikanten kopen, kunnen wij de vloeren aanbieden tegen de goedkoopste prijs van Nederland. De vloeren zijn allemaal geschikt voor de gehele woning, dus ook voor intensief gebruik in de woonkamer. Ook zal je bij Bebo Parket regelmatig scherpe aanbiedingen tegenkomen.

Merken en afmetingen

Bebo Parket heeft een ruime keuze aan merken en afmetingen van een laminaatvloer. We hebben onder andere een eigen huismerk collectie, Twenterand collectie, Quick Step, Balterio, Alloc, Berry Alloc, Aubry, Castell Luxury, Egger, Livink Floor, LocFloor en Poco laminaat. Alle laminaatvloeren zijn voorzien van een gemakkelijk kliksysteem waardoor de laminaatvloer zeer eenvoudig te leggen is. Ook is laminaat te verkrijgen in verschillende afmetingen, breedtes en diktes. Dankzij de beste kwaliteit en de vele kleuren en decors, is er voor ieder interieur een passende laminaatvloer te vinden.

Bekijk het assortiment van Beboparket
Neem contact op met Bebo Parket