Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

De kwaliteit van een PVC vloer

wordt voornamelijk bepaald door de grondstoffen die gebruikt worden. De belangrijkste grondstof is de PVC korrel die wordt gebruikt om het PVC te maken. Tegenwoordig worden er twee soorten PVC korrels gebruikt in de markt. Het Virgin PVC en het gerecyclede PVC. Virgin PVC is over het algemeen van hogere kwaliteit omdat de grondstoffen van dit PVC helemaal gelijk aan elkaar zijn. Het bevat namelijk bijvoorbeeld geen chemisch afval. De Bebo pvc en XL Floors series zijn bijvoorbeeld 100% gemaakt van de Virgin PVC korrel.

Een andere grondstof is het gerecyclede PVC. De PVC vloeren die hiervan zijn gemaakt hebben eerst een goed afscheidings- en reinigingsproces moeten doorstaan. Deze processen zorgen er voor dat gevaarlijke stoffen uit het PVC gefilterd worden. Bij BEBOVLOEREN kan je PVC vloeren vinden die gemaakt zijn van gerecycled PVC die zijn geproduceerd door fabrieken met een zeer goede reputatie. Gerecycled PVC is een stuk minder belastend voor het milieu. Gerecycled PVC werkt van nature daardoor wel iets, wat er voor kan zorgen dat het iets minder stabiel is dan gewone PVC.
De kwaliteit van het PVC wordt ook getest. In de fabriek wordt een belangrijke kwaliteitstest gedaan. Tijdens de test periode van 6 uur worden de PVC planken in een temperatuur van 80 graden geplaatst. Hiermee wordt het uitzettingspercentage en de kromheid gemeten in vergelijking met rechte planken. Het maximale percentage mag hierbij 0,25% voor het uitzettingspercentage zijn, en de maximale kromheid mag 2 mm zijn. De Bebo pvc en XL Floors al series uit onze portfolio scoren ruim binnen deze norm. Bebo pvc lijn scoort hierbij 0,14% uitzettingspercentage en 0,26 mm kromheid. Senstation lijn scoort hierbij 0,06% uitzettingspercentage en 0,14 mm kromheid. Zoals je kan zien uit de cijfers is de XL Floors lijn de beste en goedkope  PVC vloer in de markt.

De kwaliteit van een PVC vloer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!