Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Kiezen voor een pvc vloer

Als u bent gekomen tot het kiezen van uw vloer, kunt u gaan bedenken wat u erbij moet bestellen. In een standaard situatie moet je bij klik PVC een Allround ondervloer bestellen (Heat Foil). Er zijn een aantal uitzonderingen want de Insight en Creation Click vloeren hebben geen ondervloer nodig.
Bij een lijm PVC moet je nog het lijm bestellen, de egaline en in veel gevallen ook de primer.
In het geval van de 10 decibel eis, is er in het geval van de klik PVC vloer niks extra’s nodig dan bij de standaard situatie. In het geval van verlijmd PVC heeft u een Jumpax ondervloer nodig.
Ook bij een vloerverwarming en vloerverkoeling heb je bij PVC vloer niks extra’s nodig dan de ondervloer. Dit geldt in dit geval ook voor de verlijmde PVC vloer. In combinatie met de 10 decibel eis moet er bij het verlijmde PVC een 10 decibel eis Heatpack ondervloer komen. Dit is wel een dure oplossing.

Uiteindelijk is het aan te raden om bij alle situaties een hoge plint voor een mooie en nette afwerking van de vloer te nemen.

Als conclusie is het te stellen dat bij vloerverwarming en vloerverkoeling een lijm PVC aan te raden is.
Maar als je je aan de 10 decibel regeling moet houden, dan is het verstandig om klik PVC te nemen omdat het in dat geval een goedkopere oplossing is.

Wanneer iemand kiest voor PVC

zijn er vragen die bijna altijd terug blijven komen. De meest gestelde vraag is vrijwel altijd: ‘Er ligt een bestaande vloer in mijn woning, wat moet ik doen?’ Als u een lijm PVC over een bestaande vloer wilt hebben, is dat eigenlijk niet mogelijk. Je zou dan de bestaande vloer eruit moeten halen en de ondervloer opnieuw moeten legaliseren. Dit om oneffenheden te voorkomen zoals eerder in deze tekst is uitgelegd. Wanneer u wel een vloer over uw bestaande vloer wilt maken, is het aan te raden om klik PVC te nemen. Deze is namelijk minder afhankelijk van de staat waarin de ondergrond zich verkeert. Dit komt doordat klik PVC zwevend wordt gelegd, en daardoor niet afhankelijk is van de werking van de ondergrond zoals bijvoorbeeld een houten vloer die kan gaan werken.
Als uw woning beschikt over een nieuwbouw ondergrond, is zowel lijm- als klik PVC geschikt om te leggen. Bij de meeste nieuwbouw woningen zijn de vloeren al geëgaliseerd waardoor de grond ook geschikt is voor lijm PVC.

Kiezen voor een pvc vloer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!