Laminaat Alkmaar

In ons nieuwe restaurant waren we een nieuwe vloer nodig. Het mocht niet te veel kosten en hebben dus het goedkoopste uit gezocht. We kwamen terecht bij Beboparket . We zijn er goed geholpen. De medewerkers dachten goed met ons mee en snapte ons. We zijn er erg blij mee dat we zo goed zijn geholpen. De medewerkers hadden er zeker verstand van. We hebben de vloer laten leggen door de leggers van Beboparket het waren echte vak mensen. Bedankt Beboparket uit Vriezenveen.

 

Goedkoopste laminaat

Deze week houden we onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop van Laminaat en houten vloeren. alle laminaat gaat tegen een fractie van de nieuwwaarde de deur uit, omdat we ruimte moeten maken voor de nieuwe collectie die er weer aan staat te komen. U heeft de keus uit honderden luxe decoren met V-groef en zonder V-groef. de zogenaamde vlakke laminaat. Er is keus uit

6 mm laminaat

geschikt voor huishoudelijk gebruik en wordt vaak verkocht voor in slaapkamers vanwege de voordelige en goedkope prijs , en dat terwijl de vloer toch een luxe warme uitstraling heeft voor 3.98pm2. Bijkomend voordeel van dit sterke laminaat is dat er geen V-groeven in zitten zodat het mooi hygiënisch is omdat er geen stof tussen de naden kan gaan zitten. Wanneer u een huisdier heeft is een v-groef wel makkelijk want dan vliegt de hond niet zo gauw uit de bocht.

7 mm laminaat

Deze laminaat is voor licht commercieel gebruik, dat houd in dat de laminaatvloeren wel zeer geschikt zijn voor de woonkamer en de slaapkamer, want licht commercieel houdt in dat de laminaat ook in een kantoor zou kunnen of in een winkel dus in huis waar veel wordt gelopen is helemaal geen probleem. omdat de plank 7mm dik is kan de v-groef echter nooit zo diep zijn als bij een 9 mm laminaat.

8 mm laminaat

Dit is geweldige goede laminaat met een vierzijdige v-groef en een uniek kliksysteem aan de kopse kanten, de zogenaamde G5 click. Met twee vingers in de neus klikt u de verbinding in elkaar en legt u de prachtigste laminaatvloeren met een voelbare houtstructuur en een doorlopende tekening van plank naar plank en u zult de indruk krijgen dat er een massief houten vloer ligt in plaats van een laminaatvloer. Op deze vloeren geven we een garantie tot 25 jaar en dat is uniek in de wereld van de parket en laminaat, maar wij geven dat omdat we achter onze producten staan.

Laminaat Classificatie en gebruik

Hoeveel jaar gaat een laminaatvloer mee? wat verwacht u van de laminaatvloer? in welke ruimte gaat u de laminaat leggen. De Europese kwaliteitsstandaard EN 13329 wijst u de weg in laminaatland. Kijk hiervoor op de verpakking of de omdoos van het laminaat.
Er wordt onderscheid gemaakt tussen laminaat voor huishoudelijk gebruik en commercieel gebruik. Daarbij wordt er gekeken naar de belasting van de vloeren, laminaat dat gebruikt wordt voor licht, gemiddeld of zwaar gebruik. De toegekende classificatie is afhankelijk van criteria zoals de slijt- en slagvastheid, kras- en vlekbestendigheid, lichtechtheid en het effect van stoelpoten en naaldhakken en huisdieren.

AC1 laminaat Klasse 21: licht gebruik (bijv. slaap en hobby kamer)
AC2 laminaat Klasse 22: normaal gebruik (bijv. kamer en keuken)
AC3 laminaat Klasse 23: intensief gebruik / licht kantoor gebruik
AC3 laminaat Klasse 31: intensief gebruik / licht kantoor en winkel gebruik
AC4 laminaat Klasse 32: zwaar gebruik / zwaar winkelgebruik
AC5 laminaat Klasse 33: zeer zwaar gebruik / intensief zwaar gebruik

 Bel voor info

Beboparket Vriezenveen 0546-750238

Voor het goedkoopste laminaat 

laminaatoutlet Alkmaar  

laminaat leggen Alkmaar

Laminaat kopen Alkmaar

Laminaatvloeren Alkmaar

Goedkoop laminaat Alkmaar

Meister laminaat Alkmaar

Laminaatwinkels Alkmaar

quickstep laminaat Alkmaar

Restpartij laminaat Alkmaar