Laminaat Alkmaar

In ons nieuwe restaurant waren we een nieuwe vloer nodig. Het mocht niet te veel kosten en hebben dus het goedkoopste uit gezocht. We kwamen terecht bij Bebo Parket. We zijn er goed geholpen. De medewerkers dachten goed met ons mee en snapte ons. We zijn er erg blij mee dat we zo goed zijn geholpen. De medewerkers hadden er zeker verstand van. We hebben de vloer laten leggen door de leggers van Bebo Parket het waren echte vak mensen. Bedankt Bebo Parket uit Vriezenveen.

Tevreden klanten uit Alkmaar

5 sterren

Familie de Boer uit Alkmaar beoordeelt Bebo Parket met een 8.9/10

5 sterren

Familie de Boer uit Alkmaar beoordeelt Bebo Parket met een 8.9/10

5 sterren

Familie de Boer uit Alkmaar beoordeelt Bebo Parket met een 8.9/10

Goedkoopste laminaat

Deze week houden we onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop van Laminaat en houten vloeren. Alle laminaat gaat tegen een fractie van de nieuwwaarde de deur uit, omdat we ruimte moeten maken voor de nieuwe collectie die er weer aan staat te komen. U heeft de keus uit honderden luxe decoren met V-groef en zonder V-groef, de zogenaamde vlakke laminaat. Er is keus uit:

6 mm laminaat

Is geschikt voor huishoudelijk gebruik en wordt vaak verkocht voor in slaapkamers vanwege de voordelige en goedkope prijs , en dat terwijl de vloer toch een luxe warme uitstraling heeft voor 3,98pm2. Bijkomend voordeel van dit sterke laminaat is dat er geen V-groeven in zitten zodat het mooi hygiënisch is omdat er geen stof tussen de naden kan gaan zitten. Wanneer u een huisdier heeft is een v-groef wel makkelijk want dan vliegt de hond niet zo gauw uit de bocht.

7 mm laminaat

Deze laminaat is voor licht commercieel gebruik, dat houd in dat de laminaatvloeren wel zeer geschikt zijn voor de woonkamer en de slaapkamer, want licht commercieel houdt in dat de laminaat ook in een kantoor zou kunnen of in een winkel dus in huis waar veel wordt gelopen is helemaal geen probleem. Omdat de plank 7mm dik is kan de v-groef echter nooit zo diep zijn als bij een 9 mm laminaat.

8 mm laminaat

Dit is geweldige goede laminaat met een vierzijdige v-groef en een uniek kliksysteem aan de kopse kanten, de zogenaamde G5 click. Met twee vingers in de neus klikt u de verbinding in elkaar. En legt u de prachtigste laminaatvloeren met een voelbare houtstructuur en een doorlopende tekening van plank naar plank. Ook zult u de indruk krijgen dat er een massief houten vloer ligt in plaats van een laminaatvloer. Op deze vloeren geven we een garantie tot 25 jaar en dat is uniek in de wereld van de parket en laminaat. Maar wij geven dat omdat we achter onze producten staan.

Laminaat Alkmaar

Hoeveel jaar gaat een gemiddelde laminaatvloer in Alkmaar mee? We hebben onderzoek gedaan. Het belangrijkste is welke verwachting u bij het laminaat hebt. In welke ruimte u de laminaatvloer gaat leggen. De Europese kwaliteitsstandaard wijst u de weg. Kijk voor de kwaliteit van het laminaat op de doos. Dit kan uiteraard ook in Alkmaar.

Bebo Parket
Bovenlandweg 10
7671 BE Vriezenveen
0546 750238 info@beboparket.nl