Op zoek naar een laminaat in Deventer voor de laagste prijs?

 

Laminaat wordt al jaren verkocht door Bebo Parket. Wij als Bebo Parket garanderen u dat wij de laagste prijs aanbieden. We beloven het u niet alleen, maar wij maken het ook waar. Bebo Parket levert de vloer binnen vijf minuten en zorgt dat u honderden euro’s goedkoper uit bent dan bij andere bedrijven die laminaat aanbieden.

 

Laminaat kopen bij de deskundige op het gebied van laminaat

Tussen de landerijen in Vriezenveen is een fabriek gevestigd. Deze fabriek biedt u het grootste assortiment aan laminaatvloeren. Bij de productie van het laminaat wordt rekening gehouden met duurzaamheid en tevens wordt er op een respectvolle manier omgegaan met de natuur.  Het laminaat wordt voor de laagste prijs van Nederland aangeboden. Ondanks de lage prijs beschikt het laminaat over de zwaarste gebruikersklasse, waardoor het laminaat slijtvast is en jarenlang mee gaat.

 

Nergens voordeliger

Veel bedrijven beweren de goedkoopste te zijn, maar er kan slechts één bedrijf echt de goedkoopste zijn. Eén van die laminaat aanbieders die beweert de goedkoopste van Nederland te zijn is Bebo Parket, gevestigd in Vriezenveen. Wanneer u een bezoek brengt van uit Deventer aan Bebo Parket weet u zeker dat u een mooie en goedkope vloer uitzoekt. Deze laminaatvloer kunt u thuis laten bezorgen, maar u mag de vloer natuurlijk ook direct meenemen. Mocht u het Twenterand laminaat ergens goedkoper treffen, dan krijgt u het laminaat met de ondervloer en plinten gratis! Daarnaast wordt de vloer gratis door de legservice van Bebo Parket gelegd. De goedkope acties van Bebo Parket maakt dat wij keihard de goedkoopste van Nederland zijn, dus ook in Deventer!

 

Klantvriendelijkheid

De wensen van de klant staan voorop bij Bebo Parket. Het draait hierbij niet alleen om het verkopen van het laminaat, maar tevens is het advies over het laminaat erg belangrijk. Wanneer u een laminaatvloer uitzoekt, is het van belang dat u voldoende weet over het leggen van de vloer, onderhoud van het laminaat en de specificaties van het laminaat. Daarnaast is het van belang dat de vloer uiteindelijk aan uw verwachtingen voldoet, zodat u nog jaren plezier heeft van uw laminaatvloer. Tevens bieden beschikt Bebo Parket over een eigen legservice, waardoor wij het werk uit uw handen kunnen nemen. Het leggen van de laminaatvloer wordt ook in Deventer door onze eigen gekwalificeerde leggers gedaan.

 

In Deventer laminaat leggen

Zoals werd aangegeven beschikt Bebo Parket over een eigen legservice. Wij kunnen de vloer voor u leggen tegen een geringe vergoeding. Mocht u besluiten om de vloer zelf te gaan leggen, dan kunnen wij u adviseren over het leggen van de vloer. Via onze servicelijn staan onze deskundige collega’s uw te woord over het leggen en onderhoud van de vloer. Mochten er problemen ontstaan tijdens het leggen van de vloer, dan is ons legteam graag bereid om een bezoek te brengen in Deventer en omstreken. Dit kan al op korte termijn, aangezien de leggers dagelijks werkzaam zijn in Deventer.

 

 

De 10 redenen waarom u voor Bebo Parket kiest

  1. De reisafstand vanaf Deventer tot aan Vriezenveen bedraagt 30 minuten (50 kilometer).
  2. Laagste prijsgarantie van Nederland, kortingen tot 90%.
  3. Op zaterdag kunt u gebruik maken van een gratis ontbijt en lunch.
  4. Het grootste assortiment aan vloeren (waaronder een eigen assortiment van Bebo Vloeren).
  5. U kunt vloeren kiezen uit honderden decors.
  6. Gratis ondervloer en plinten worden geleverd bij combideals.
  7. U krijgt advies op maat.
  8. U krijgt de laagste prijs en de hoogste kwaliteit voor uw laminaat.
  9. Laminaat met en zonder v-groef.
  10. Geen aanbetalingen en betalen achteraf.

 

Onze website laat een deel van ons assortiment zien, waaronder laminaat, houten vloeren, pvc, vinyl, tegels, et cetera. Al deze vloeren worden aangeboden tegen de laagste prijs van Nederland. Voor een geringe vergoeding worden de vloeren thuis bezorgd.

Quick Step Impressive Lichtgrijs Beton