Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Laminaat Vriezenveen

Laminaat kopen in Vriezenveen dat is het beste wat je kunt doen. uit heel Nederland komen er mensen naar ons mooie dorp in Overijssel om er een goedkope laminaatvloer te kopen. Wij van Beboparket staan er namelijk al sinds de vorige eeuw om bekend dat we alle bekende merken laminaat, zoals quickstep, Balterio, Egger, enz tegen de laagste prijs van Nederland verkopen. Rechtstreeks vanuit onze fabriek naar de particulier.

Laminaat Vriezenveen garantie

Alle soorten laminaat of het nu duur laminaat is of goedkoop laminaat, het maakt allemaal niets uit, wij geven minimaal 10 jaar garantie op alle soorten laminaat die u bij ons koopt. we hebben ook laminaatsoorten waar we tot wel 35 jaar garantie geven op het doorslijten van de toplaag die gemaakt is van melamine. Deze kunstoffen toplaag is oersterk, keihard en UV bestendig. Ook kan deze bovenlaag tegen vocht en andere vloeistoffen.

Laminaat eiken

Laminaat Vriezenveen bezorgen

Voor alle laminaat bieden we een bezorgservice aan en wanneer u een bepaalde dag in gedachten heeft dan komen wij de laminaatvloer bij u bezorgen. Wanneer u een aanhangwagen heeft of een grote auto kunt u het laminaat ook direct meenemen want we hebben alle soorten ruimschoots op voorraad in onze fabriek.

Laminaat leggen buiten Vriezenveen

Wanneer u van ver een laminaatvloer bij beboparket koopt dan kunnen we die laminaat ook voor u leggen. We bezorgen dan enkele dagen voor de legdatum de vloer bij u thuis zodat u de laminaat vloer die u in Vriezenveen gekocht heeft kunt laten acclimatiseren. Dan wordt de vloer onder garantie bij u thuis gelegd en heeft u een prachtig eindresultaat.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!