Kom naar de fabriek

De 7 zekerheden van Bebo Parket

Kom vanuit Texel naar onze showroom in Vriezenveen en profiteer ook van de 7 zekerheden van Bebo Parket. Wij bieden onze klanten zekerheid bij de aankoop van een houten vloer of laminaat. Zo bieden wij:

  • Alleen AA-kwaliteit: van Duitse makelij
  • Goedkoopste prijs garantie: Ergens anders goedkoper, bijvoorbeeld in Texel? geld terug tot een maand na aankoop
  • 4 grote fabrieken in Nederland die dagelijks leveren in heel Nederland
  • Gratis laminaat bij aankoop van ondervloer en plint
  • 750 decoren binnen 5 minuten leverbaar
  • Gegarandeerde kwaliteit 40 jaar
  • Wij leveren in elke plaats: of het nou gaat om Texel, Kampen of Winsum.

Lees wat klanten van ons uit Texelvinden van Bebo Parket:

Dit oudere echtpaar uit Texel heeft een mooie laminaat gehaald bij Bebo Parket

Dit oudere echtpaar uit Texel heeft een mooie laminaat gehaald bij Bebo Parket

Dit stel uit Texel heeft een mooie laminaat van Bebo Parket

Dit stel uit Texel heeft een mooie laminaat van Bebo Parket
Kom naar de fabriek

De grootste keus in laminaat en houten vloeren

We hebben altijd de laatste modellen laminaat zoals grijs eiken decoren, white wash laminaat, maar ook tegel laminaat en hoogglans laminaat hebben we volop voorradig in onze showrooms. Alle bekende merken kunt u bij ons vinden zoals Quickstep, Twenterand flooring, Egger, Hardeveld, Krono, Biglife laminaat, XL-floors. Kortom er is niet iets dat Beboparket uit Vriezenveen niet heeft of de vloer bestaat gewoon niet en al helemaal niet voor die extreem lage prijs.

Ons aanbod bekijken? Bekijk onze goedkope laminaat vloeren.

Gratis laminaat in Texel?

Bent u op zoek naar gratis laminaat, ook dan bent u bij Bebo Parket aan het juiste adres. Hoe u een laminaat vloer gratis kunt krijgen, leest u in de onderstaande link waar de spelregels worden uitgelegd. U koopt alleen de ondervloer en de plinten en daarbij krijgt u de laminaatvloer geheel gratis, we hebben ook een mooi pakket samengesteld voor de gratis houten vloeren.Goedkoper kan niet!

Klik hier voor gratis laminaat en houten vloeren.

Gratis eten en drinken tijdens het uitzoeken van de vloer

Wij ontvangen dagelijks mensen uit Nederland, België en Duitsland en natuurlijk ook uit Texel. Sommige mensen hebben er dus al een hele reis op zitten en daarom bieden wij onze klanten, of hij/zij nu wel iets koopt of niet, een gratis maaltijd klaar staan.

We houden hierbij rekening met alle mensen ongeacht achtergrond of wat dan ook. Zo hebben we broodjes kaas, hagelslag, jam, en ham. Maar ook de Twentse Krente-wegge is er volop te verkrijgen. Om 10 uur gaat de soeppan aan en kunt u groentesoep, champignonsoep, tomaten en rundvleessoep krijgen. Om half elf gaat de bakplaat aan die in het midden van de winkel is en daar kunt u net zoveel gratis Kiphamburgers eten als u maar wilt. We hebben voor kipburgers gekozen omdat iedereen deze mag eten en we houden rekening met iedereen. Verder is er volop gratis koffie, thee, en alle soorten frisdrank. Een dagje uit naar Bebo in Vriezenveen vanuit Texel is zeker de moeite waard. We verkopen naast laminaat ook tafels, sanitair, tegels, pvc-vloeren en meer!

Vanaf Texel naar Bebo parket

Onze fabriek bevindt zich in Vriezenveen op ongeveer 180 minuten rijden van Texel. Neem de Pontweg naar de Den Helder – Texel in Den Hoorn TexelNeem de veerboot de Den Helder – Texel naar Den Helder. Ga de A7 op in Den Oever vanaf de N250 en N99. Ga verder op de A7. Neem de A32, A28/E232, N48en N36 naar de Oosteinde in Vriezenveen. Neem afrit Oosteinde vanaf de N36. Neem bij Vriezenveen de afslag richting Oosteinde en sla rechtsaf. Sla vervolgens de eerste linksaf naar de Hoffmansweg. Sla na ongeveer 300 meter rechtsaf naar de bovenlandweg. Rij vervolgens 450 meter door. Uw bestemming, de Laminaatweg 1, vindt u aan de rechterkant.

Routebeschrijving van Texel naar Bebo parket