Parador Classic 1050 Beuken V4 1371310

Parador Classic laminaat

Het laminaat van Parador Classic is met verschillende decors te verkrijgen. Dankzij technieken van tegenwoordig zijn laminaatvloeren vaak nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren. Hout geeft uw ruimte een warme en tijdloze uitstraling. Dankzij de verschillende decors zit er altijd een vloer naar wens bij. Of u nou van klassiek of modern houd, de laminaatvloeren van Parador Classic passen in elk interieur. Ook beschikt deze prachtige beuken laminaatvloer over een V-groef. Deze V-groef bevind zich aan alle zijden van de plank. Op deze manier creëer je een natuurlijke en luxe uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvrij

Het laminaat van Parador Classic is onderhoudsvrij te noemen. Hij vergt namelijk weinig van uw tijd. Het enige wat u hoeft te doen om zo lang mogelijk van uw vloer te kunnen genieten is regelmatig stofzuigen of afnemen met een vochtige doek. Speciale onderhoudsbehandelingen zijn niet nodig. Daarnaast is Parador Classic 1050 Beuken V4 laminaat ook antistatisch.

Parador Classic Levensduur

Het Parador Classic 1050 Beuken V4 laminaat heeft een lange levensduur. Het laminaat is 8 mm dik en geschikt voor elke ruimte. Het is te leggen in zowel de slaapkamer als de woonkamer. Ook beschikt deze vloer over een garantieperiode van 20 jaar. Daarnaast is het ook nog eens erg gemakkelijk te leggen waardoor u dit eenvoudig zelf kan doen.