Parador Classic 1050 Ceder 1371352

Parador Classic natuurgetrouw

Bij Parador Classic 1050 Ceder laminaat heeft u een ruime keuze uit houtdecors. Deze decors zijn bijna perfect nagemaakt van de natuur. Zo zijn ze bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Dankzij de tijdloze en stijlvolle uitstraling zijn de vloeren uit de collectie in scheepsvloeruitzicht of landhuisvloeruitzicht goed te combineren met zowel klassiek als modern interieur.

Parador Classic onderhoudsvrij

Ondanks het laminaat de uitstraling van een echte houten vloer heeft, heeft het niet het onderhoud van een echte houten vloer nodig. Het laminaat van Parador Classic is namelijk zelfs bijna onderhoudsvrij. Dat maakt het gemakkelijk te onderhouden en erg hygiënisch. Met regelmaat stofzuigen of dweilen is al voldoende om uw vloer zo lang mogelijk netjes te houden. Daarnaast zijn de vloeren van Parador Classic ook nog eens erg eenvoudig te leggen, waardoor u dat gemakkelijk zelf kan doen.

Parador Classic Garantie

De vloer Parador Classic 1050 Eiken Grijs Bruin is 8 mm dik. Het is in elke ruimte te leggen en daarnaast heeft u ook nog eens een garantie van 20 jaar. Op die manier kunt u extra lang genieten van een mooie vloer.