Parador Classic 1050 Country V4 1371317

Parador Classic kwaliteit

Bij het Parador Classic 1050 Eiken Country V4 laminaatheeft u keuze uit verschillende houtdecors die perfect zijn nagemaakt van echt hout. Op deze manier ziet de laminaat vloer er als een echte houten vloer uit. De vloer creëert daardoor een warme, tijdloze en luxe uitstraling. De vloeren zijn geschikt voor elke ruimte, zo ook in intensief belopen ruimten. Ze zijn daardoor te leggen in ruimten zoals de slaapkamer, keuken, gang en woonkamer.

Parador Classic ontwerp

De Parador Classic 1050 Eiken Country V4 laminaatvloer is 8 mm dik en daardoor is hij erg stevig. Deze Eiken Country laminaatvloer heeft een voelbare houtstructuur. Ook beschikt deze vloer over een V- groef aan elke zijde. Zo creëer je het gevoel en uitstraling van een echte massieve houten vloer. Ook is deze vloer antistatisch, zodat u geen last heeft van statische elektriciteit.

Parador Classic Levensduur

Met een Parador Classic 1050 Eiken Country V4 laminaatvloer bent u gegarandeerd van een lange levensduur. De vloer gaat jaren lang mee. Ook is hij geschikt voor intensief gebruik zonder dat dit ten koste gaat van de levensjaren van de vloer. Ook kan de vloer worden verplaatst bij bijvoorbeeld een verhuizing of verbouwingen. Daarnaast beschikt deze laminaatvloer over een garantieperiode van 20 jaar.