Parador Classic 1050 Gebleekt V4 1371323

Parador Classic laminaat

Met de laminaatvloer van Parador Classic 1050 Eiken Gebleekt V4 heeft u altijd een ruime keuze uit houtdecors. Deze decors zijn dankzij de goede techniek van tegenwoordig haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Parador Classic 1050 Eiken Gebleekt V4 laminaat vloer heeft een natuurlijke, tijdloze uitstraling waardoor hij in elk interieur te combineren is. Of u nou van klassiek of modern houd, alles is mogelijk. Ook beschikt deze laminaatvloer over een V-groef aan alle zijden, voor een extra natuurlijke uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvrij

Met het Parador Classic 1050 Eiken Gebleekt V4 laminaat hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. Deze laminaatvloer heeft namelijk geen speciale onderhoudsbehandelingen nodig, en is zeer gemakkelijk schoon te houden. Regelmatig stofzuigen of afnemen met een vochtige doek is voldoende om de vloer zo lang mogelijk mooi te houden. Ook is het Parador Classic 1050 Eiken Gebleekt V4 laminaat antistatisch, zodat u geen last heeft van statische elektriciteit.

Parador Classic levensduur

Dankzij het gemakkelijke onderhoud en de harde toplaag is het Parador Classic 1050 Eiken Gebleekt V4 laminaat erg duurzaam. Het laminaat heeft een lange levensduur en daarnaast heeft u bij deze vloer ook nog eens een garantieperiode van 20 jaar. Zo bent u zeker van een mooie laminaatvloer die jaren lang mee gaat. Hij is 8 mm dik en in elke ruimte te leggen. Ze zijn geschikt voor zowel weinig belopen ruimten als wat intensiever belopen ruimten zoals de woonkamer of gang. Ook is hij zeer gemakkelijk zelf te leggen wat de vloer ook nog eens gebruiksvriendelijk maakt.