Parador Classic 1050 Gekalkt V4 1371311

Parador Classic laminaat

Bij Parador Classic heeft u een ruime keuze uit houtdecors. Dankzij nieuwe technologieën zijn laminaatvloer tegenwoordig niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Bij Parador Classic heeft u ook keuze uit deze decors. Hout straalt warmte uit en is tijdloos. De laminaatvloer Parador Classic 1050 Eiken Gekalkt V4 is daarom in elk interieur te combineren. Of u nou van klassiek of modern houd. Deze laminaat vloer is eiken gekalkt, en heeft een V- groef aan alle zijden. Hierdoor krijgen ze de uitstraling van echte houten planken.

Parador Classic onderhoudsvrij

Het laminaat van Parador Classic is vrijwel onderhoudsvrij. Het onderhouden van deze vloer kost weinig van uw tijd. Het heeft namelijk geen speciale onderhoudsbehandeling nodig en de vloer schoon houden door regelmatig stof te zuigen of een vochtige doek te gebruiken is voldoende. Daarnaast is het laminaat van Parador Classic ook antistatisch, zodat u geen last heeft van statische elektriciteit.

Parador Classic levensduur

Het Parador Classic 1050 Eiken Gekalkt V4 laminaat is 8 mm dik en in elke ruimte te leggen. Zo is het geschikt voor zowel de slaapkamer als de woonkamer. Deze vloer is erg gemakkelijk te leggen waardoor u dat eenvoudig zelf kan doen. Ook heeft u op deze vloer ook nog een garantie van 20 jaar!