Parador Classic 1050 Geolied V2 1371307

Parador Classic laminaatvloer

Het laminaatvan Parador Classic heeft een ruime keuze uit houtdecors. Als u een laminaatvloer zoekt die sprekend op een echte houten vloer lijkt, kies van voor een Parador Classic 1050 Eiken Gerookt Wit Geolied V2 vloer. Dankzij nieuw technieken van tegenwoordig is laminaat haast niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren. Hout geeft een warme sfeer en een tijdloze uitstraling. Het is in elke stijl te combineren. Van klassiek tot modern. Deze Eiken vloer is gerookt en vervolgens wit geolied. Ook beschikt deze vloer ook over een V- groef aan de lange zijden, voor een natuurlijke en luxe uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvrij

Het Parador Classic 1050 Eiken Gerookt Wit Geolied V2 laminaat is erg gemakkelijk in onderhoud. Het heeft namelijk geen speciale onderhoudsbehandelingen nodig, het is simpelweg schoon te houden door regelmatig stof te wissen of een vochtige doek gebruiken. Veel gebruik van schoonmaakmiddelen is niet nodig kan de levensduur van uw laminaat kosten. Dit komt doordat het overmatig gebruik van schoonmaakmiddelen de beschermlaag van de laminaatvloer aantast. Een gemakkelijker onderhoud dan de Parador Classic 1050 Eiken Gerookt Wit Geolied V2 bestaat niet! Het laminaat is ook nog eens antistatisch, zodat u geen last heeft van statische elektriciteit.

Parador Classic duurzaam

Naast al deze voordelen kent het Parador Classic laminaat nog vele andere voordelen. Deze vloer is namelijk 8 mm dik en heeft namelijk een lange levensduur. Hierdoor is hij in elke ruimte te leggen. Zowel in de slaapkamer als ik de woonkamer. Ook is hij zeer gemakkelijk te leggen, zodat u dat eenvoudig zelf kan doen. Daarnaast heeft u nog een garantieperiode van 20 jaar op de Parador Classic laminaat vloer!