Parador Classic 1050 Gerookt V4 1371313

Parador Classic Laminaat

Parador Classic 1050 Eiken Gerookt V4 laminaatbiedt een ruime keuzemogelijkheid uit houtdecors. Deze decors zijn perfect nagemaakt van echt hout. Hierdoor zijn de vloeren van Parador Classic haast niet zijn te onderscheiden van een echte houten vloer. Zo heeft de Parador Classic 1050 Eiken Gerookt V4 een natuurlijke uitstraling. Met deze tijdloze, chique vloer is alles mogelijk. Van modern tot klassiek, de vloer van Parador Classic 1050 Eiken Gerookt V4 is in elk interieur te combineren. Deze vloer vloer beschikt ook over een V- groef aan alle kanten van de plank. Dit geeft de vloer een extra natuurlijke en luxe uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvrij

Het Parador Classic 1050 Eiken V4 laminaat is vrijwel onderhoudsvrij te noemen. Het heeft namelijk geen speciale onderhoudsbehandelingen nodig en het schoonmaken vergt weinig van uw tijd. Het enigste wat u hoeft te doen om uw vloer goed te onderhouden is de vloer regelmatig stofzuigen of reinigen met een vochtige doek. Overmatig gebruik van schoonmaakmiddel kan de bovenlaag van het laminaat aantasten waardoor het laminaat minder lang mooi blijft. Een gemakkelijker onderhoud bestaat niet! Daarnaast is het Parador Classic 1050 Eiken V4 laminaat ook nog antistatisch, zodat u geen last heeft van statische elektriciteit.

Parador classic garantie

De laminaatvloer van Parador Classic 1050 Eiken V4 is 8 mm dik. Hierdoor is hij geschikt voor elke ruimte. Zo is hij te leggen in zowel de slaapkamer als woonkamer. Hij is gemakkelijk te leggen waardoor u het eenvoudig zelf kunt doen. Daarnaast heeft u ook nog eens een garantieperiode van 20 jaar! Op deze manier kunt u lang genieten van uw prachtige Parador Classic 1050 Eiken Gerookt V4 laminaatvloer.