Parador Classic 1050 Geslepen V4 1371315

Parador Classic laminaat

Bij het Parador Classic 1050 Eiken Geslepen V4 laminaatheeft u keuze uit verschillende houtdecors die perfect zijn nagemaakt van echt hout. Hierdoor oogt de laminaatvloer als een echte houtenvloer. De vloeren zijn in alle ruimten te leggen, zo ook in intensief belopen ruimten. Ze zijn daardoor geschikt voor ruimten zoals de slaapkamer, keuken, hal en woonkamer. Deze laminaatvloer is ook antistatisch zodat u geen last heeft van statische elektriciteit.

Parador Classic uitstraling

De Parador Classic 1050 Eiken Geslepen V4 laminaatvloer is 8 mm dik waardoor hij erg stevig is. Deze eiken geslepen vloer heeft een verfijnde, voelbare houtstructuur. Op deze manier krijgt u een gevoel van een echte massieve houten vloer. Ook beschikt deze laminaatvloer over een V- groef aan alle zijden van de plank, voor een extra natuurlijke uitstraling.

Parador Classic duurzaamheid

Als u een Parador Classic 1050 Eiken Geslepen V4 laminaat vloer kiest, bent u gegarandeerd van een lange levensduur. Deze vloer gaat jaren lang mee, zelfs naar intensieve gebruiksjaren. Ook kan de vloer worden verplaatst bij bijvoorbeeld een verhuizing of verbouwingen zonder dat het ten koste gaat van de levensduur van het laminaat. Daarnaast beschikt deze laminaatvloer over een garantieperiode van 20 jaar.