Parador Classic 1050 Eiken Grijs Bruin 1371346

Parador Classic natuurlijke uitstraling

Parador laminaat Classic 1050 Eiken Grijs Bruin heeft een grote keuze uit houtdecors, die bijna niet te onderscheiden zijn van echt hout, waardoor je de natuur bij je thuis brengt. De vloer heeft een natuurlijk, tijdloze en chique uitstraling. In deze collectie zijn de vloeren in scheepsvloer- of landhuisuitzicht te verkrijgen, met zowel klassieke als moderne inrichtingsstijlen.

Parador Classic onderhoudsvrij

Het laminaat van Parador hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. De vloer is namelijk gemakkelijk te onderhouden waardoor hij bijna onderhoudsvrij is. Hij heeft geen speciale behandelingen nodig. De vloer onderhouden door te stofzuigen en te dweilen is al voldoende. Daarnaast is het laminaat antistatisch en ook nog eens heel gemakkelijk zelf te installeren waardoor u geen professional nodig heeft.

Parador Classic garantie

De Parador Classic 1050 Eiken Grijs Bruin laminaatvloer is 8 mm dik. De vloer is daardoor geschikt voor elke ruimte en heeft daarnaast ook nog eens een garantie van 20 jaar. Zo bent u gegarandeerd van een kwalitatief goede vloer die erg lang mee zal gaan.