Parador Classic 1050 Eiken Lava 1371349

Parador Classic natuurlijke uitstraling

Bij Parador Classic heeft u een grote keuze uit houtdecors. De decors zijn perfect nagemaakt van de natuur. Op die manier krijgt het laminaat een echte natuurlijke uitstraling. Door de tijdloze en stijlvolle uitstraling zijn de vloeren van deze collectie in scheepsvloer- of landhuisvloeruitzicht te verkrijgen met klassieke- en moderne inrichtingsstijlen.

Parador Classic onderhoudsvrij

Parador Classic is een vloer die weinig onderhoud nodig heeft. De vloer heeft namelijk geen speciale behandelingen nodig en is simpelweg schoon te houden met een stofzuiger of dweil. Hierdoor hoeft u geen uren te besteden aan het laminaat om hem netjes te houden. Ook is het laminaat van Parador Classic antistatisch. Daarnaast is het laminaat ook eenvoudig te installeren waardoor het gemakkelijk zelf gelegd kan worden.

Parador Classic levensduur

Het Parador Classic 1050 Eiken Lava laminaat is 8 mm dik. De vloer van goede kwaliteit en gaat jaren lang mee. Daarnaast heeft u ook een garantie van 20 jaar. Zo bent u gegarandeerd van een vloer met lange levensduur zodat u er extra lang van kan genieten.