Parador Classic 1050 Lichtgrijs V4 1371314

Parador Classic laminaat

Het laminaatvan Parador Classic 1050 Eiken Lichtgrijs V4 is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit komt door de prachtige decors die perfect zijn nagemaakt van echt hout. U heeft keuze uit verschillende decors. Ook heeft deze vloer een tijdloze, chique uitstraling waardoor hij in elk interieur te combineren is. Van modern tot klassiek, de Parador Classic 1050 Eiken Lichtgrijs V4 laminaatvloer past overal bij. Deze laminaatvloer beschikt ook over een V- groef aan alle zijden. Hierdoor krijgt de vloer een extra natuurlijke en luxe uitstraling.

Parador Classic onderhoudsvrij

De Parador Classic 1050 Eiken Lichtgrijs V4 laminaatvloer is vrijwel onderhoudsvrij. Hij vergt weinig van uw tijd en heeft geen speciale onderhoudsbehandeling nodig. Hij is simpelweg te onderhouden door stof te zuigen of af te nemen met een vochtige doek. Op deze manier blijft uw prachtige laminaatvloer het langst mooi. Ook is het laminaat antistatisch, zodat u geen last heeft van statische elektriciteit.

Parador Classic garantie

Parador Classic 1050 Eiken Lichtgrijs V4 laminaat is geschikt voor elke ruimte. Hij is 8 mm dik en daarom te leggen in zowel de slaap– als woonruimte. De vloer is gemakkelijk te leggen waardoor u dit ook eenvoudig zelf kan doen. Ook heeft deze vloer een garantieperiode van 20 jaar. Op deze manier bent u gegarandeerd van een vloer die jarenlang mee gaat!