Parador Classic 1050 Eiken V4 1371312

Parador Classic Laminaat

Parador Classic 1050 Eiken Natuur V4 laminaatbiedt een grote keuze uit houtdecors. Deze decors zijn perfect nagemaakt van echt hout. Dat houdt in dat de vloeren van Parador Classic nauwelijks zijn te onderscheiden van een echte houten vloer. Op deze manier heeft de Parador Classic een natuurlijke uitstraling. Het Parador Classic 1050 Eiken V4 laminaat is in elk interieur te combineren. Van modern tot klassiek, alles is mogelijk met de tijdloze, chique laminaatvloer van Parador Classic.

Parador Classic onderhoudsvrij

Het Parador Classic 1050 Eiken Natuur V4 laminaat is vrijwel onderhoudsvrij. Het heeft namelijk geen speciale onderhoudsbehandelingen nodig en het schoonmaken kost weinig van uw tijd. Het enigste wat u hoeft te doen is de vloer regelmatig stofzuigen of reinigen met een vochtige doek. Overmatig gebruik van schoonmaakmiddel kan de bovenlaag van het laminaat aantasten wat de levensduur van het laminaat kan beperken. Een gemakkelijker onderhoud bestaat niet! Daarnaast is het Parador Classic 1050 Eiken V4 laminaat ook nog antistatisch.

Parador classic garantie

De laminaatvloer van Parador Classic 1050 Eiken Natuur V4 is 8 mm dik en geschikt voor elke ruimte. Zo is hij te leggen in zowel de slaapkamer als woonkamer. Hij is gemakkelijk te leggen waardoor u dat eenvoudig zelf kunt doen. Daarnaast heeft u ook nog eens een garantieperiode van 20 jaar!