Parador Classic 1050 Vergrijsd V4 1371324

Parador Classic laminaatvloer

Met een laminaatvloer  Parador Classic 1050 Eiken Vergrijsd V4 haalt u de natuur in uw woning. Het laminaat van Parador Classic heeft namelijk de uitstraling van een echte houten vloer, maar is veel voordeliger en gemakkelijker te onderhouden. Deze collectie biedt een ruimte keuze uit verschillende houtdecors. Op die manier zit er voor iedereen een vloer naar wens bij. Het Parador Classic 1050 Eiken Vergrijsd V4 laminaat heeft een tijdloze uitstraling waardoor hij in elk interieur te combineren is. Houd u van klassiek, of heeft u toch liever modern, met het laminaat van Parador Classic zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Ook beschikt deze vloer over een V- groef aan de alle zijden, voor extra natuurlijke uitstraling. Daarnaast is de Parador Classic laminaat vloer ook nog eens antistatisch. Op die manier heeft u geen last van statische elektriciteit.

Parador Classic onderhoudsvrij

Het Parador Classic 1050 Eiken Vergrijsd V4 laminaat is gemakkelijk te onderhouden. Hij is vrijwel onderhoudsvrij te noemen. Dankzij de harde toplaag van de laminaatvloer zijn vlekken gemakkelijk te verwijderen. Het enigste wat deze vloer aan onderhoud nodig heeft is regelmatig stofzuigen of afnemen met een vochtige doek. Wanneer er overmatig schoonmaakmiddelen wordt gebruikt, beschadigd de toplaag wat de levensduur van uw laminaat kan verkorten. Uw vloer blijft dus het langst mooi, met het gemakkelijkste onderhoud!

Parador Classic duurzaam

Het Parador Classic 1050 Eiken Vergrijsd V4 is een duurzaam laminaat. Dankzij het gemakkelijke onderhoud en de harde toplaag heeft het laminaat een lange levensduur. Ook heeft deze laminaat vloer een garantieperiode van 20 jaar! Zo bent u zeker van een vloer die jarenlang mee gaat. Ook is de vloer in elke ruimte te leggen. Hij is 8 mm dik dus geschikt voor zowel de slaap– als woonkamer. Deze vloer is ook erg gemakkelijk zelf te leggen.